• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

I u mnie dziś spaghetti było z sosikiem pomidorowym:sorry:
Zapominajko BO TAK , jest to argument niepodważalny.
ma ktoś ochotę na gorącą herbatę??

dzisiejsza złota myśl mego syna. Rozmawiałam dziś z Filipka ciocią na skype, która pokazywała nam swój ciążowy brzuszek. Mówię mu że tam mieszka braciszek małej H a moje dziecko "mamusiu a kiedy Ty będziesz miała mojego braciszka w swoim brzuszku????"

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka dziewczyny:)

Ja nie mam weny i zycia w sobie dzisiaj....ciezka nocka za mna....polowe jej nie spalam wiercilam sie, glowe myslalam ,ze mi rozniesie, nie wspomne o zatokach i katarze....ah :-(

Mariczka na szczescie ok, smiga, szaleje, zero sladow po czym kolwiek....

A Zapomionajko co do Twojego pytania to czekam na tel od babeczki z recepcji...miala dzwonic z tym tyg,jak dzisiaj nie zadzwoni to jutro z rana ja bede ja nekac:p

Kurcze fajnie byloby zaliczyc to usg i jakies sluchanie seduszka,bo czasem mam schizy jak kazdy.....

Kurcze niby jestem glodna, ale na co nie spojrze to nie to....

Kajczku trzymam kciukasy:***

Tygrysku no wlasnie ,a Ty kiedy???? hahha

kiedy ja was nadrobie...
ja bez internetu ponad tydzien była....ma-sa-kra :szok:

nadrobiłam, co by nie zarzucono mi ,że wyrodna jestem zła i w ogóle :-D

Kocham Was wszystkie ale idę spać,zdycham :-)

jutro się pojawię :cool2:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Ale jestem niewyspana:baffled: Zuzia jak zwykle od mniej wiecej polowy nocy spala z nami i nie dosc, ze rzuca sie w nocy tak, ze spi w poprzek to co chwile kaszlala tak, ze az sie dusila tym kaszlem.
Czekam na kuriera, a w zasadzie 3. I jestem w domu uwieziona.

Zapominajko
moge Ci uzyczyc pare metrow lazienki, bo my dla odmiany mamy dwie za duze, o ile mozna w ten sposob mowic o lazience.

Kaja na ktora masz usg?

Kankiya prosze bardzo, ja tylko prawde napisalam:tak: Z tymi zwolnieniami moze to tylko plotki.

Kanus 3mam kciuki, zeby w koncu udalo sie umowic na o usg:tak:

Dziewczyny czy miala ktoras z Was na poczatku ciazy jakies takie ciagniecia w dole brzuszka? Tak mi sie kojarzy, ze kiedys ktoras z Was o tym pisala. Bo wczoraj siostra mnie pytala czy to normalne, ale ja nie pamietam. Kojarzy mi sie, ze mialam cos takiego pod koniec ciazy, ale w pierwszych miesiacach nie pamietam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry