• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

VIVE, nie doszla...i nie wiem czemu wyslali jadna, zreszta zostala juz wyslana ponownie do Agaci, a tej drugiej nie...Tu zawsze jest bajzel z poczta. No tylko ze moje gapiostwo, bo nie napisalam Polen..:baffled:
Moj ojciec zostaje i wie, ze jak przyjdzie to ma da znac, dostanie dalsze instrukcje..
Przykro mi bardzo..

No co TY Kajusia!!!! W ogóle o tym nie myśl- myślę, że masz teraz inne zmartwienia na głowie :-)

Asiulkaa-zdrówka dla Małej. A TY się trzymaj :tak:

Kanusia-tak mi przykro... Ale wierzę, że wszystko się ułoży.

reklama
Witam sobotnio;-)
Kajus gratuluje parki:tak:

Wpadlam tylko na chwilke powiedziec, ze Zuzia ma nawrot infekcji drog moczowych, ma bardzo zle wyniki i musimy isc do szpitala:-(
zrówka dla Zuzi, trzymajcie się mocno dziewczynki:zawstydzona/y:

Kanuś tak mi przykro, nie wiem co Ci poradzić, sama nie potrafię podejmować trudnych decyzji i zawsze wolę aby ktoś za mnie to zrobił:zawstydzona/y: jeśli planujesz wrócić do Pl to może być ważne czy masz udokumentowaną wizytę u zagranicznego lekarza abyś mogla tutaj dostać pozniej becikowe pamiętaj o tym kochana (Od 1 stycznia 2012 r. do otrzymania becikowego ponownie wymagane jest przedstawienie zaświadczenia lekarskiego o pozostawaniu pod opieką medyczną przez okres co najmniej od 10 tygodnia ciąży - do porodu.) tutaj masz link do strony tam jest jakiś wzór zaświadczenia lekarskiego Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku

ja dzisiaj też za porządki się wziełam, okna już mam za sobą i łazienkę, zaraz reszta:tak:

Asiulka zdrówka dla córci !!! oby do świąt Jej przeszło.
Kana tak ciągle macie pod górkę, ale widocznie to znak, że Polska jest Waszym miejscem.
O tych dokumentach od lekarza rzeczywiście pamiętaj bo ostatnio jak byłam u mojej lekarki to przyszła dziewczyna po zaświadczenie do becikowego i niestety Pani mogła Jej wypisać tylko od tygodnia gdy pojawiła się u niej. Wcześniej była w Kanadzie i tam do 20 tygodnia była pod opieką lekarza, więc jakaś wcześniejsza dokumentacja musi być.

My już po urodzinkach. Imprezka super. Fondue wszystkim się spodobało i smakowało. Prezentów tyle, że Maja ju ma dość na cały rok :-) Udało mi się nawet wszystko przygotować na czas i ubrać choinkę.

Dziewczyny jestem strasznie szczęśliwa, zakończyliśmy stan surowy otwarty !!! Dach wyszedł pięknie. Teraz tylko trzeba rozliczyć się z ekipą i działać dalej.

Hejka.....

A ja jutro koncze wstepnie pierwszy trymestr:))) 12 tyg za mna:) mdlosci przedszly odpukac....ale nadal pluje:P

A samopoczucie tak sobie.... wczoraj troszke sie popstrzykalam z mama, ale niestety temat mojego brata zawsze sie tak konczy...a ze ja teraz taka impulsywna i ryczaca to coz....

Zanplo dziekuje:*** ja wiem juz wstepnie rozmawialam o tym z moim lekarzem tutaj tak w razie jakbym chciala wracac do Polski... umowimy sie ,ze w karcie ciazy wpisze pierwsza wizyte po prostu 10 tydz ,a nie 10 i 5 dni.... w razie czego....
wiesz tez tak czasem mysle,ze moze to znak ,ze mamy wracac..... aj sama nie wiem....

I sie ogromnie ciesze Waszym szczesciem:**** cudownie ,ze tak Wam wspaniale idzie budowa:***

Oj dziewczyny pewnie szaleja na imprezkach urodzinowych lub po:p hahahha

reklama
hje kochane :)

my tez juz po urodzinkach, wczoraj odbębnione :-)

Alex mi cos gorączkuje, i nie ma apetytu, jutro czas do lekarza :-(

Zanplo daj mi linka do Twojego bloga...zaś nie mam bo robiliśmy formata :eek:

zdrówka dla chorowitków malutkich i tych dużych również...

Kanusia a ile Wy to w tej Kanadzie juz jestescie ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry