• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajka o matko co z ta sepsą...
Cyprysiowa tez w szpitalu z podejrzeniem sepsy:szok:

a Ty kochana wybierz się do lekarz bo przedłużająca się infekcja jest niebezpieczna dla maluszka....sorki za wymądrzanie sie....;-)ale to tylko z troski

reklama
dzięki kobietki, nie wiem dlaczego,ale przerażają mnie te robale:no::-(

Brzuchatki uważajcie na siebie, z sepsą nie ma żartów:no:

Madziu skąd wiesz,że Cypryś ma podejrzenie sepsy:-(

jEJKU KOCHANE.... straszna ta sepsa.... wywyoluje u mnie ciarki.... mam nadzieje,ze malutka i Ksawciu szybciutko wroca do zdrowka;***

A do mnie dzwonila przed chwileczka babeczka z recepcji i wyniki mam dobre wiec jest ok...a do tego w czwartek mam usg....normalnie bym sie cieszyla...ale ja mam na czwartek zorganizowane urodzinki i wszystko.... do tego taka njaka godzinka bo 1:15....;/

NO I KASA jeszcze jednego nie zaplacilam,a tutaj juz drugi wydatek.....szal cial..... ja nie wiem jesszcze co zrobic....przede wszystkim musze isc sie polozyc,bo juzm nie glowa boli.....

spokojnego wieczorku kochane;****

Ta sepsa koszmarna...
Nawet nie umiem sobie tego stresu wyobrazić.

Madzienko a ja u lekarza byłam. I nic mi nie doradził. Tzn. nic o czym bym sama nie wiedziała.

Kankiya nie martw się, to nic strasznego. Sporo dzieciaków ma lub miało.

Kana w ten czwartek? To super!
Będę trzymała kciuki, choć to pewnie będzie noc u nas.

4 lata temu o tej porze wody mi odeszły :-D
Pamiętam jak dziś. Nie chce się wierzyć, że ten czas tak przeleciał.

Wstać śpiochy ja jeszcze wprawdzie pod kołderką sobie leżę, Jula śpi...

Zapominajka mnie meczy straszny kaszel i nie wiem jak sobie z nim poradzić :-(

Myszqa jak koncert? Udana imprezka?

Kajka gdzie zaginęłas? Czyżbyś netu w Polandii jeszcze nie namierzyla?

Kanus jak humorek dzisiaj?

Cześć kochane.

Madzienko kaszlu współczuję. Mnie pomogło picie syropu z cebuli, a potem syrop wykrztuśny Hedelix( to jest ziołowe wykrztuśne)

A do Cyprysa może napiszę smsa, bo teraz jej na fb nawet nie widzę...

Witajcie kobitki:)
Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta:sorry2:
Oj na słowo sepsa dostaje ciarek...od razu przypomina mi się naszych znajomych córeczka która na nią zmarła w wieku 9 miesięcy....a w tym roku przez pneumokoki kolejny bliski przypadek w moim otoczeniu i chłopczyk najpierw w śpiączce potem nie mógł na oczka widzieć.....straszne to wszystko. Nic nie jest ważne , żadne pieniądze nie zastąpią nam zdrowia.
Cyprysiowa trzymaj się , biedny Ksawcio mam nadzieję że to nie to paskudztwo.
U nas zdrowko lepiej zobaczymy w piątek mamy kontrole.....
Wczoraj byłąm w Ikea i sobie prezent zrobiłam hihih znow nowe zasłony i takie pierdoły:-p zamiast pierogi lepić i stać w kolejce za karpiem to cudakuje:zawstydzona/y:

Madziu kaszlu współczuję. Jak byłam w ciąży z Filipkiem to mi lekarka takie pastylki do rozpuszczania przepisała na kaszel. W takim wielkim opakowaniu zbiorczym ale nie pamiętam nazwy:(
Kazała mi się amolem nacierać, inhalować ....

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!

Madzieńko impreza taka udana, że nie dałam rady wstać i Janka odwieźć do przedszkola:zawstydzona/y::-)

Koncert trochę przydługi, prawie 3,5 godziny z jedną 16min przerwą. Ale w sumie było wesoło, jak były te wspomnienia z początków polsatu, ludzie na sali ryczeli ze śmiechu. A później było jedzonko, jakieś driny, tort, pogaduchy i o 3.30 dotarliśmy do domu. Pewnie byśmy jeszcze posiedzieli ale trzeba było Michała koleżankę ratować przed samą sobą, żeby głupot nie narobiła ;-) Więc wsadziliśmy ją w taksówkę i też pojechaliśmy do domu. Rano wstałam z okropnym bólem głowy, i dopiero idę coś zjeść bo doszłam do siebie. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry