reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
nO JESTESMY:))))

Wszystko dobrze.... malenstwo tak skakalo i sie przeciagalo ,ze Pani ciezko bylo go posprawdzac:))))

Serduszko bije maluszek jest fenomenalny:))) hahaha

Kilka zdjatek.....

ooooo tylko cena byla dla mnie niemilym zaskoczeniem..... sluchajcie zaplacilam 335$ ....szczerze zalamka....i to tak na serio....

Załączniki

• IMG_3198.jpg
    IMG_3198.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_3197.JPG
    IMG_3197.JPG
    53,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3196.JPG
    IMG_3196.JPG
    59,8 KB · Wyświetleń: 39
nO JESTESMY:))))

Wszystko dobrze.... malenstwo tak skakalo i sie przeciagalo ,ze Pani ciezko bylo go posprawdzac:))))

Serduszko bije maluszek jest fenomenalny:))) hahaha

Kilka zdjatek.....

ooooo tylko cena byla dla mnie niemilym zaskoczeniem..... sluchajcie zaplacilam 335$ ....szczerze zalamka....i to tak na serio....

super wiesci kanus:tak::tak::-D:-D
a cena:szok::szok::szok::szok::szok:

Witam w tym apokaliptycznym dniu:-p
Kanuś super wieści!!! a tak swoją drogą to zastanawiam się skąd oni biorą takie ceny!!! no kurde przeciez w innych krajach za takie usługi badanie krwi czy usg prywatnie płaci się znacznie mniej to dlaczego tam jest tak drogo?????:nerd: powariowali...
Dzis idziemy na kontrol i zobaczymy , kaszelek jeszcze nas meczy w nocy zwlaszcza wiec zaczynam sie martwic ze swieta bedziemy musieli spedzic tutaj:((

Czesc Kobietki! U nas chorob ciag dalszy. Co prawda dzis dzis dostalismy wypis ze szpitala, nie musimy juz jezdzic, ale w miedzy czasie zalapalismy tam jakiegos wirusa. W srode wieczorem mala miala zmieniamy wenflon i panie nie mogly znalezc jej zylki, tak dlugo ja meczyly, ze Zuzia z tego placzu 2 razy zwymiotowala. Dzis w nocy dopadlo mnie i Filipa, wiec to chyba jakas jelitowka. Poza tym Fifi znow sie pochorowal, wczoraj mial ponad 39,5st goraczki, dzis juz nie ma, ale martwi mnie taka wysoka temperatura. Bylismy u lekarza, ale nic nie znalazla, wiec leczymy sie na razie syropkami. W domu nic nie tknelam, mialam dzis ambitne plany, ale ledwo zyje, wiec ile uda mi sie zrobic jutro tyle zrobie. A z reszta porzadkow poczekam do Swiat Wielkanocnych:sorry2:

Kanus super, ze dzidzius caly i zdrowy. Zdjateczka sliczne. A te pieniadze to jakas paranoja, zeby tyle placic za zwykle usg:angry:

Tygrysku zdrowka dla Filipka:tak:

Ojej Asiulka, to się mała wymęczy :-(
Porządkami się nie przejmuj, zdrowie dzieciaków ważniejsze.
Ja mam dziś Jaśka w domu, nie prowadziłam go do przedszkola bo stwierdziłam że i tak nie ma sensu, Mikołaj był wczoraj a ja nie będę musiała sobie przerywać sprzątania. I jak na złość dostał temperatury, niewysoka ale jednak. Myślałam, że zostanie w domu, pobawi się i będę miała spokój. A tak co chwila mama i mama. Leżenie i marudzenie na przemian z jeżdżeniem hulajnogą po domu albo bawienie się wodą którą ja mam do mycia drzwi. Dopiero go przebierałam. Teraz mam przerwę na kawę :-)
Kana super że wszystko w porządku, tylko ta cena zabija! Ja płaciłam 250zł za usg4D. ALE W ZŁOTÓWKACH!

Hejka kochane:))))

Ja wczoraj o 23:35 naszego czasu polozylam sie na kanapie.....i jakie to byo przyjemne doznanie:p hahhaha

Dziekuje za mile slowa:*** a co do pieniazkow, no ja sie boje myslec co bedzie dalej.... no w przeliczeniu nawet na polskie to 1000zl to ja bym miala badanie przexz cala ciaze chyba.....

nadal czasem moze w brew pozorom jestem dobrej mysli...mam to za soba, ale sa swieta, mis na szczescie kolejny dzien w pracy....po swietach zaczne myslec o rencie i calej reszcie.....

Ah kochane jak ten nasz babelek fikal....bylam w szoku....i taki fajny dziubek robil na zdjeciach slabo to widac....i hop nozki do przodu i hop lapki do gory..... oszalalalm......no to bedziemy mieli artyste lub artystke w domku:p hahahh a no i schudlam od ostatniej izyty ponad 0,5 kg...

Asiulka
ale sie malusia nameczy,,,,Wy zreszta z tez nie mniej.....zdrowka zdrowka przede wszystkim:****

Myszko, Tygrysku dla Waszych maluchow tez duuuzo zdrowka:**

Wcinam owoce i popijam cappuccino wiec chętnych zapraszam;)))) no jest jesszcze torci kw lodowowce wiec tym bardziej :)

reklama
Do góry