reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nie no trochę ci pomożemy :D

Ale ja wcale jej nie chcę zmieniać.
Żadne ze zdjęć nie pokazuje mojej kuchni.
Fronty mam takie, blaty drewniane i to zmieniam na jakieś inne, bo po 4 latach wyglądają szkaradnie.
Ale kuchnia jest mało funkcjonalna, ma pełno wnęk, kominów, jakichś rur(ja je zabudowałam) do których musi być dostęp.
Dlatego chciałam, żeby mi jakoś fajnie zaprojektowali. A oni poszli na łatwiznę i przerobili instalację w projekcie.
A do tego ich meble są ponad 2x droższe niż ikea.

Dlatego jesli instalację da się przerobić, to zostane w Ikea i tylko "uzupełnię"

kocham IKEA, ja serio kocham Ikea, Marysia, Blizniole, Sebus i Ikea:-D:-D

reklama
i ja i ja z tych kochających sklep Ikea

Czy ten śnieg do cholery przestanie padać
realmad2.gif
...rozumiem że zima i powinno być biało i mroźno no ale bez przesady....

Hehe
A to wygląda tak, że jeden z producentów opon samochodowych zrobił taki program, że kupując u nich opony dostaje się punkty, które można wymienić na bony. Np. do ikei, do sephory, do kruka itd. Można równiez wymienić na odzież z logo dla pracowników, czy sprzęty do kuchni, zabawki itd.

Czesc Kochane.
To chyba tylko u nas nie pada, no chyba ze w nocy, bo w dzien przez ostatnie kilka dni nie zauwazylam, zeby cokolwiek sypalo.
Ja bede znow monotematyczna, bo u nas oczywiscie choroby. U mnie na szczescie tylko katar i lekki bol gardla, ale dzieciaki nie maja tak dobrze. Fifi ma angine, leci mu z nosa jak z kranu, biedny goraczkuje juz prawie tydzien, dostal jakis antybiotyk, ktory bierze sie tylko 3 dni raz dziennie i dzis dostal ostatni raz, a poprawy nie widac:-( Zuzia poki co bez antybiotyku, ale tez goraczkuje, ma katar i dzis zaczela kaszlec, mam nadzieje ze nic sie z tego zlego nie rozwinie. Taki balagan mialam w domu, w koncu sie zmobilizowalam i posprzatalam, bo i dzieciaki jakby troche lepiej, wiec nawet mi pozwolily.

Vive, Agacia zdrowka:tak:

Anuska witaj i pisz czesciej:tak:

Tygrysku a moze ten kaszel jest od suchego powietrza w mieszkaniu. Moj Fifi tez kaszlal i kaszlal, osluchowo czysto, wiec lekarka powiedziala nam, ze to moze byc wlasnie od tego, a my akurat mamy bardzo niska wilgotnosc w domu. Zreszta teraz tez potowornie kaszle, a osluchowo niby tez czysty, tylko gardlo brzydkie.

Bicie i klotnie to u nas tez norma. Czasem kochaja sie tak, ze zyc bez siebie nie moga, a czasem to masakra az szkoda slow. Dzis np byla wojna, bo Zuzia chciala Filipa przytulac, a on z racji tego, ze mial goraczke nie mial na to ochoty i sie afera rozpetala:zawstydzona/y: Ale ja tez lalam sie ze swoja siostrą, ale jak co do czego przyszlo to stalusmy za soba murem:tak:

To chyba tylko ja nie mam szalu na Ikee:eek:

Ostatnia edycja:
Nie no trochę ci pomożemy :D

Ale ja wcale jej nie chcę zmieniać.
Żadne ze zdjęć nie pokazuje mojej kuchni.
Fronty mam takie, blaty drewniane i to zmieniam na jakieś inne, bo po 4 latach wyglądają szkaradnie.
Ale kuchnia jest mało funkcjonalna, ma pełno wnęk, kominów, jakichś rur(ja je zabudowałam) do których musi być dostęp.
Dlatego chciałam, żeby mi jakoś fajnie zaprojektowali. A oni poszli na łatwiznę i przerobili instalację w projekcie.
A do tego ich meble są ponad 2x droższe niż ikea.

Dlatego jesli instalację da się przerobić, to zostane w Ikea i tylko "uzupełnię"

No i bardzo mądrze:tak::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry