reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Właśnie Kana też pomyślałam o Tobie, może uda się synek :-D
Ja dzisiaj zaszalałam i jest żurek z jajkiem oraz naleśniki z serem, a na deser szarlotka tylko że już nie domowa bo mi czasu nie starczyło. Normalnie to u mnie zawsze jedno danie, ale jak moi kochani chłopcy wrócą z budowy to muszę ich porządnie nakarmić. Musze powiedzieć że tatusiowie są wspaniali, tyle nam pomagają.
Zapominajko czekam z niecierpliwością juz na realizację tej kuchni. Ja swoją mam narazie w myślach i muszę jakoś to przelać na papier :-)

DZIEN DOBRY KOCHANE:)

oJ WIDZE,ZE OD RAA ZYCZENIA DLA MNIE..... hahahah chlopca....no coz jak bedzie chlopiec to tez bede szczesliwa...hahaha
i z imieniem nie bedzie problemu:P wszyscy mi tego chłopaka wmawiaja :P tesciowa ,znajome..... z Mari bylo tak samo....:-p

Mis zaraz zmyka po buleczki ,a ja idkam robic jajecznice ze szczypiorkiem, plus kanapeczki z twarozkiem i rzodkieweczka....:P

ok lece bo mam slinotok:)

Milego dnia kochane:))))

Kanka u mnie było tak samo...wszyscy od początku widzieli chłopaka a tu psikus....
z Jula miałam to samo

my po koncercie...a wieczorkiem ide na spotkanie z mamami z forum regionalnego, one na piwko a ja na soczek....

Zanplo gratuluje dziewczynki, Kanus ja to Ci drugiej dziewczynki wróze :-p:-D

Wybaczcie mi ze tak ostatnio malo mnie tutaj ale ja ostatnio ciezki okres przechodze, rzucilam palenie :zawstydzona/y:od 1 stycznia i ten miesiac byl dla mnie wyjatkowo ciezki, jeszcze Victorke zapisalismy na taekwondo i zajecia sa trzy razy w tygodniu, jak przychodze do domu to juz padam na twarz, jeszcze mojego M musze pilnowac z dieta , szykowac mu posilki bo 13 kilo musi schudnąć, jedyny pozytek z tego taki ze ja sie tez pilnuje zeby po rzuceniu fajek nie przytyc i tez na diecie:-D:-D, wprowadzilismy zielone soki zamiast sniadań - polecam

hej mamuśki;
Reniu trzymam kciuki za dietę. Co o zielone soki i dlaczego właśnie na śniadanie je pijacie? Za niepalenie też trzymam kciuki!

Moją wczorajszą tartę prawie w całości małzon skonsumował. Zła jestem, bo miałam nadzieję, że na dzisiaj też jeszcze starczy...

Witajcie, my po zabawie choinkowej...Jula zadowolona a ja trochę zestresowana bo koleżanka która ma termin 6 dni przede mną jest właśnie na porodówce!

Wczorajszy wypad mega udany, dziewczyny z forum regionalnego zrobiły nam baby shower i dostałyśmy prezenty dla maluszków..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry