reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko no wlasnie dla mnie antybiotyk to w ostatecznosci, ale ile mam meczyc dziecko:-( Moze tamten go po prostu do konca nie wyleczyl. W zeszlym roku Filip wzial 2 antybiotyki, w maju i listopadzie, a teraz bylby juz drugi, nie wiem co sie dzieje. Poczekam na wyniki, bo crp wszystko wyjasni czy jest potrzebny czy nie no i zobaczymy co lekarz powie.

Z tym obowiazkiem szkolnym od 6-tego roku zycia to dla mnie jakas paranoja, tym bardziej ze nasze dzieciaki z konca roku sa:sorry2:

reklama
dZIEN DOBRY KOCHANE:)

Kokusiu dokladnie tak jak piszesz:)))) i mnie tez to ogolnie jakos przeraza...ale tutaj w Kanadzie tez to ogolnie tak funkcjonuje...i jak iwdze te maluszki z plecakami z rodzicami to .....masakra jakas...
Tylko z tego co wiem zerowka w szkole w polsce jest albo od 8-12...albo od 12-16.... a tutaj dzieciaczki ida juz od 9 do 15.....

Kajaczku beka bo u nas od poczatku dla chlopca Kacper, dla dziewczynki Pola....chociaz Mari walczy o Lenke....hahaha to jak bede miala albo to albo to ,a Ty 2 :p hahahha

Aj no z tym slodkim to jakas masakra u mnie.....nigdy nigdy tak nie mialam.....:sorry2:

Agaciu a @ masz, mialas? bo moze to faktycznie cosik znaczy?

U nas tez zaczelo nocy wiac tak strasznie i ciagle wieje podaja ,ze nawet 80-90 km/h i straszne to...oczywiscie pol nocy nie spalalm,nie umiem jak to wszystko lata i sie trzesie....brrrrr

No i po wczorajszej wiosnie 13 stopni na plusie- bylo fenomenalnie jak przestalo padac.....zaliczylismy dluuuugi spacerek cudo.... dzisiaj wiatrzysko i -5 z wiatrem jakies -12....;/

OK posprzatalam.... pomylam podlogi....teraz pije soczek przed chwileczka zrobiony z jabluszek i pomaranczy....a no i wcielam snikersa:p no bo jak:P hahahha

Wichura za onkem ,nie mam pojecia jak sie doczlapiemy po mame moja do sklepu.....hahhaha mam nadzieje,ze nas nie zwieje:p
a pozniej jedziemy z nia do niej na dobry mamusiny obiadeczek:) i pogaduchy.....poczakmy na miska, wypijemy kawusie i pojadymy do doma:p hahaha

No wlasnie Madziu jak Ty tam????

reklama
Jestem jestem nadal 2w1....niedawno weszliśmy do domu

warsztaty udane, później zakupy i oto jestem....

Myszqa dzięki za wezwanie;-)

Zapominajka, Kaja jestem spokojniejsza jak mam P w domu ale niech mala jeszcze siedzi....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry