reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wiesz ja jutro mialam isc do pracy:-D:-D:-D, ale pewnie na sanki pojdziemy:-D,
1 funt to 0.45 dkg , ja zawsze korzystam ze strony konwerter masy na wyszukiwarce:-D:-D, tak naprawde to ja nie musze chudnac tylko moj M, ale ze jemu robie dietke to i sama to jem i pije haha

a w Kanadzie chyba kilogramy maja i centymetry....?

reklama
Wiesz co Reniu kg i cm tez sa, ale moim znajomym wage dziecka podawali w czyms innym....ale w czym to juz sama nie wiem....:sorry::-p

No sanki jak najbardziej....Mari ma jechac dzisiaj na sleepover do dziadkow, o ile dziadek dojedzie biedny....bo na highwayach dzieją sie cuda dzisiaj.... a jutro jak ja odstawia to sanki obowiazkow tym bardziej ,ze jutro ma byc -5 i samo sloneczko....
A w poniedzialek odwilż wiec znowu cyrk:p

Reniu
no tak mi sie wlasnie wydawalo ,ze Ty jakos nie specjalnie potrzebujesz chyba,,,, ale milo,ze wspierasz meza:)))

U nas tez "upal" w poniedzialek:tak: , 4 stopnie na plusie. Tutaj powyzej 30 cm sniegu zamykaja autostrady, oczywiscie panika w sklepach i na stacjach benzynowych, a w moich stronach rodzinnych tylko 80 cm sniegu jest (Zakopane);-):-D i nikt drog nie zamyka :-D:-D:-D

No właśnie czytalam.....kilka tysiecy lotow odwolanych jak jeszcze nawet nie zaczelo padac:p haaha

Niby mowia,ze lepiej chuchać na zimne,... zycze Wam tak czy siak udanego weekendu:) bo tn zapowiada sie "zimowy":)

Cześć kochane;
Kana, Renia ale macie fajnie z tym sniegiem.
Reniu a poza sokami jeszcze jakieś diety stosujecie, czy nic? Ja po ciąży zamierzam sobie takie soczki serwować i już się nie mogę doczekać. Pyyyyycha :-)

Madzienko jak tam?

Dzień dobry:)

U nas nie pada, na szczęście:)

Zuza mimo antybiotyku dalej zakatarzona i kaszelkowa:(

O jakich soczkach na odchudzanie dziewczęta mówicie??? Ja przez ostatni miesiąc zawzięłam się i schudlam 4,5kg, także jestem zadowolona i mam motywację:)

Muszę Wam się pochwalić, że mężowy mnie zabiera w lipcu na koncert Iron Maiden:-) Już się nie mogę doczekać:)

Miłego dnia!!!

Cześć kochane;
Kana, Renia ale macie fajnie z tym sniegiem.
Reniu a poza sokami jeszcze jakieś diety stosujecie, czy nic? Ja po ciąży zamierzam sobie takie soczki serwować i już się nie mogę doczekać. Pyyyyycha :-)

Madzienko jak tam?

nie jemy bialego pieczywa, ziemniakow, wedlin, zamiast masla uzywamy awokado, i koniec podjadania po 6 wieczorem. Jemy duzo ryb, owocow i warzyw, kurczaka itp....
Ja zamiast zwyklego mleka pije kokosowe a Mariusz migdalowe,

reklama
Dzien dobry w ten przepiekny zimowy poranek jak dla mnie:p haha

Sloneczko swieci, sniezek pieknie lezy.... od rana tylko slychac machiny do odsniezania:P hahaha
Mamy tylko -5 stopni i zero wiaterku.....zyc nie umierac:)

Wcinamy sniadanko i zaraz uciekamy z misiem na male zakupki....:)
A popoludniu jak juz nam oddadza dziecko spowrotem koniecznie spacerek i saneczki:) hahaha

Milej soboty grudnioweczki:**********

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry