Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też bym się napiła z Wami kawki, ale mamy przerwę w dostawie wody w pracy i obawiam się że musiałabym szybko skorzystać z WC , a tu lipa.
Słoneczko wychodzi, aż przyjemniej sie zrobiło, tylko na jak długo.
Tak jakoś leci :-)
Madzienka mogła napisać o której ma planowaną tą cesarkę bo będziemy cały dzień niecierpliwie oczekiwać.
Muszę rozplanować łazienkę i powiem Wam, że nie wiedziaąłm, ze to takie trudne haha, narazie to tylko ułożenie wanny, wc itd, ale już z tym mam problem bo są skosy i nie chce żebysmy uderzali głowami w ścianę.
Chyba pomyslę nad tym wieczorem.
Pyciolku Marzenia są do spełnienia - bloog.pl tylko, ze nic nowego tam nie ma bo dawno nie robiłam zdjęć.
Muszę uzupełnić.
Zapominajko nie zazdrość tylko szukaj tej idealnej działki.
Wybudowanie domu jest bardzo proste, ale te wykończenia grubsze i mniejsze i zgranie ze sobą specjalistów to koszmar.
Ide sprawdzic czy jest woda bo juz nie wytrzymuję
Wiecie, że ja juz zaczynam wątpić czy w ogóle działka dojdzie do skutku...
A na razie na takie zwiedzanie trochę pogody nie ma. Czekam na marzec, niecierpliwie.