reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No tak z tego naszego "umawiania sie" to sie mozna posmiac, ale kurka ciagle cos. Mam nadzieje, ze wypali przyszly tydzien, no chyba ze znow jakies chorobsko sie przyplacze. To z mojej strony, zobaczymy czy u Pyciolka cos nie wyskoczy:tak:

Ja mam siostre 2 lata starsza i brata mlodszego o 13 lat (wiadomo z nim to juz zupelnie inny kontakt mam), ale nie wyobrazam sobie zeby ich nie bylo i tez nigdy nie chcialam zafundowac bycia jedynakiem mojemu dziecku. Ale wiadomo jakie sa czasy teraz, z praca ciezko, podnosza wiek emerytalny, czyli instytucja babci bedzie odchodzic w zapomnienie i ciezko sie zdecydowac na dziecko.

Ostatnia edycja:
Kajaczku aż mi się ciebie szkoda zrobiła babolu :zawstydzona/y: wyobrażam sobie chudzino ileż Ty to dźwigasz teraz :szok: w zasadzie to chyba szybciej jak 38 tydzien bliźniole wyłażą... wiec ja myśle,że jeszcze 10 tygodni i będzie po krzyku...:baffled:

W jakim wieku rodzą się bliźniaki w ogóle...? bo nie wiem czy dobrze jej wykalkulowałam :rofl2:

Kajaczku a Marysia śmiga do przedszkola ?

nie smiga, bo jeszcze miejsca nie mamy...ale to i dobrze bo sama bym sie chyba zamulila na maksa

Madziu gratulacje!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

hej Babeczki,
u mnie same choróbska, ja chora, B chory Bianka się podleczyła a dzisiaj zadzwonili z przedszkola,że ma gorączkę:zawstydzona/y:

W sobotę miałam bal przebierańców z pracy,ale nie poszłam bo mój B miał krwotok z nosa i pojechał na pogotowie ,więc nici z wyjścia:zawstydzona/y:strasznie mi zależało ,ale cóż... i znowu jakoś pod górę,ale nie zamulam...

spokojnego wieczorku kochane

Kochane u nas tez ok:) zyjemy:)

Moj mis dzisiaj zamulił w domku, bo bardzo zle sie czuł w nocy i nie szedl do pracki....dlatego cały dzien wywrócony do gory nogami:p hahhaha o 13 w piżamach,,, szał ciał:p

Wczoraj mnie mocno bolał brzuszek wieczorem....do tego rozlazły mi sie bioderka, bo ledwo wchodze w spodnie:P

Kankyia
zdrowka dla Was wszystkich:****
Kajaczku bidulko nameczysz sie to fakt....;***przytulkam:*

buziole dla kazdej z osobna:*

Witam:) Komu kawkę:)?
Właśnie usłyszałam: "Mamooooo i cooo? Będziemy się nudzić czy coś wymyślisz??", no więc zrobiłam kawę i myślę:)
Na pewno dziś będziemy piec rogaliki z nutellą, więc pół dnia mam z glowy:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry