reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agacia super zakupki...

Zapominajka rureczke mam...ale wolałabym jej nie naduzywac...połozna pokazała mi jak masowac odbyt małej i to troche pomaga...nasza lubelska czarodziejka od leczenia naturalnego...zaleciła picie zaparzonego tymianku, pije no i zobaczymy....

a fotek zaraz kilka wrzucę....jeszcze w domu nie rozkrecilismy się z pstrykaniem zdjec...:zawstydzona/y:ale pora to nadrobić...

reklama
Witam
ja po urodzinkach mojej mamci;-)

Madziu moja koleżanka dwa dni po porodzie zaczeła podawać espumisan dla maluszków i jej synuś nie miał już żadnych problemów , ja o tym wynalazku dowiedziałam się jak Bianka miała 2,5 miesiąca i na kolki też mega pomagało , dwa razy dziennie po 2 krople chyba dawałam

Dzień dobry;

Agacia super zakupy. Ten pierwszy regał mam i się super sprawdza :tak:

Madzienko trzymam kciuki, żeby Lenki jelita szybko się dostosowały. Na pewno znajdziecie jakis sposób.

Ja zostawiłam Igora w domu ale nie wiem po co - mam wrażenie, że symulował :baffled:

Witajcie...w domu cisza, pralka pierze P i Lenka śpią a Jula w przedszkolu....fajne ranki....;-)

żeby nie zapeszyć...z brzuszkiem Lenki już lepiej, nie wiem czy to ten kminek pomaga....najważniejsze ze nie pręży się już zbyt często...:tak:jeszcze tylko żeby mój pokarm był bardziej treściwy byłoby happy....a mam wrażenie że jej nie starcza...ale nic jak trzeba będzie to się będziemy dokarmiać...
Jula na mm wychowana i zdrowa, nieodstająca od rówieśników

Tydzień temu właśnie wyjeżdżałam z sali operacyjnej....:tak:

Zapominajka mały agent Ci rośnie...już symuluje...

Kajus co u Was???

i w ogóle jak się czujecie ciężaróweczki???

Zapominajko to sie pewnie dałaś nabrać haha
Madzienko z tego co piszesz sielanka, oby tak dalej, cieszcie się sobą ile tylko można. A mąż długo ma wolne???

Mama była z Majką u lekarza kaszel ją nie opuszcza, wolałam sprawdzić płuca, ale nic tam nie ma. Mówi że to przez spływający katar a mi już brakuje sposobów na niego. Inhalcje, psikacze, nic nie pomaga.
Zaczęłam kompletowac ubranka, myślałam, ze po Mai zostało mi więcej, ale po tych 4 latach wyszły na niektórych żółte przebarwienia, mimo, że były prane i zapakowane w worki. Jednak czas robi swoje. Mam za to okazje do kupowania nowych :-)

Zanplo ja na katar sinupred Igusiowi daję w tabletkach. I pomaga.

Madzienko spokojnie. Na pewno cycki się rozkręcą. A nawet jeśli nie - to nic strasznego.

A Kaja miała ciężką nockę. Maluchy pod respiratorem wyglądały - zapomniały oddychać. Nie są podpięte cały czas, ale monitorują. Podobno to się zdarza. Są też po prześwietleniu. Zwoje mózgowe prawidłowe, płuca się ładnie rozwijają (coś mi Kaja o co2 tłumaczyła) no i jedno serduszko ma komorę niedomkniętą - też się to zdarza i powinno się domknąć do 30 któregoś tygodnia.
Mam nadzieję, że za dużo nie pokręciłam.

Zanplo nie jest najgorzej...póki jesteśmy w komplecie...oczywiście żeby nie zapeszyć...
P do połowy marca z nami na pewno zostaje....

Zapominajka dzięki za wieści od Kajki...trzymamy kciuki za maluszki....

reklama
Dzien dobry kochane:)

U nas słoneczko od rana ,ale na termometrze -15 :sorry2:

Mamy dzisiaj w Kanadzie Family Day, ale moj mis musial jechac do pracki, po siedzeniu prawie caly tydz w domu, trzeba nadrobic ,bo nie bedzie za co rentu zaplacic....;/

A my zamulamy z Mariczka w domku.....zrobiłam sobie wczoraj wieczorkiem kawusie sypana, ale slaba z duza iloscia mleczka i odchorowalam w nocy....bolal mnie brzuszek i rano jakos tak mi flaki skrecalo, ze nawet mala sie jeszcze chyba nieobudzila.... juz czekam z niecierpliwoscia jak zacznie sie wiercic.....

A poza tym nuda.....moja mama tez w pracy caly weekend i dzisiaj...

jak tak dalej pojdzie to umre z nudow....ile mozna sprzatac i ogarniac mieszkanko....;/

Zapominajko dziekuje za iesci od Kajki....na poczatku wiadomo bedzie maluszkom ciezko sie po tej stronie w 100% odnalesc, ale wierze,ze bedzie tylko lepiej:**** no i swpja droga niezly agent Ci rosnie:)

Madziu fajowsko tak z cala rodzinka w domu, zazdroszcze:**** no i cudownie ,ze Lenki brzuszek juz lepiej...a o jakim kminku Ty mowisz/?? jak co to zanotuje na pozniej:)

Zanplo oby katarek w końcu Majusi odpuscil:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry