pyciolek87
Mama Alexa:*
No Madziu, najgorzej faktycznie ta podróż poranna do przedszkola...ubrać dwójkę, zapakować do auta i jazda
ale poradzisz sobie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znaleźliśmy piękne drzwi wejściowe, zachorowalismy obydwoje na nie, tylko cena przeraża, ale musimy to przemyśleć. Dochodzę do wniosku że oglądanie katalogów ma się nijak z rzeczywistością. W katalogu czasem coś wygląda beznadziejnie, a na żywo rewelacja, albo na odwrót.
A teraz już nie będzie przecież zmieniać. Gdyby chwile poczekali a nie tak na szybko wszystko robili to pewnie by wiele rzeczy inaczej wyglądało. Dom to niestety skarbonka bez dna. :-)
Z tego co mowia meteorolodzy podobno na razie zadnej wiosny nie widac:-( Jade dzisiaj z dzieciakami do lekarza. Filip niestety goraczkuje, w dzien ma tylko stan podgoraczkowy albo nie ma w ogole, ale w nocy temp siega 39st i kaszle tak potwornie, ze az sie boje tego kaszlu:-( Zuzie zabieram przy okazji, niech ja tez przebada, bo pokasluje juz od ponad 2 tyg.

Pokaz te drzwi. My mamy na gorze 2 lazienki, ale tylko jedna zrobiona. Bo jak mam zrobic byle jak to wole poczekac. Tym bardziej, ze ta lazienka jest dla dzieci i smieje sie, ze zrobimy ja jak dzieciaki juz beda na tyle duze, ze same beda w niej sprzatac;-)
A z ogarnieciem dziecakow jakos dasz sobie rade, masz jeszcze troche czasu, ale znajac Ciebie wszystko super zorganizujesz

juz drugi dzien snujemy sie w domu bo sie wyjśc nigdzie nie chce
.
a najgorsze z tego wszystkiego to wyciągnięcie Zuzi z przedszkola
. Niech sie tylko ociepli bedzie ubierania mniej
.
...