pyciolek87
Mama Alexa:*
No Madziu, najgorzej faktycznie ta podróż poranna do przedszkola...ubrać dwójkę, zapakować do auta i jazda
ale poradzisz sobie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znaleźliśmy piękne drzwi wejściowe, zachorowalismy obydwoje na nie, tylko cena przeraża, ale musimy to przemyśleć. Dochodzę do wniosku że oglądanie katalogów ma się nijak z rzeczywistością. W katalogu czasem coś wygląda beznadziejnie, a na żywo rewelacja, albo na odwrót.
A teraz już nie będzie przecież zmieniać. Gdyby chwile poczekali a nie tak na szybko wszystko robili to pewnie by wiele rzeczy inaczej wyglądało. Dom to niestety skarbonka bez dna. :-)
Z tego co mowia meteorolodzy podobno na razie zadnej wiosny nie widac:-( Jade dzisiaj z dzieciakami do lekarza. Filip niestety goraczkuje, w dzien ma tylko stan podgoraczkowy albo nie ma w ogole, ale w nocy temp siega 39st i kaszle tak potwornie, ze az sie boje tego kaszlu:-( Zuzie zabieram przy okazji, niech ja tez przebada, bo pokasluje juz od ponad 2 tyg.

Pokaz te drzwi. My mamy na gorze 2 lazienki, ale tylko jedna zrobiona. Bo jak mam zrobic byle jak to wole poczekac. Tym bardziej, ze ta lazienka jest dla dzieci i smieje sie, ze zrobimy ja jak dzieciaki juz beda na tyle duze, ze same beda w niej sprzatac;-)
A z ogarnieciem dziecakow jakos dasz sobie rade, masz jeszcze troche czasu, ale znajac Ciebie wszystko super zorganizujesz

juz drugi dzien snujemy sie w domu bo sie wyjśc nigdzie nie chce
.
a najgorsze z tego wszystkiego to wyciągnięcie Zuzi z przedszkola
. Niech sie tylko ociepli bedzie ubierania mniej
.
...