reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszko tak pewnie będę musiała płacić normalnie za poród, wiem napewno ze doba w szpitalu kosztuje około 2500 $ plus to co weźmie lekarka czy położna za odebranie dziecka... No i jak chciałabym epidural to muszę zapłacić od razu z miejsca... Resztę będę zabiegała o rozłożenie na raty... Zreszta dowiem sie dokładnie co i jak na wizycie z ta babeczka to napisze:)

Madziu, Zapominajko dziękuje... Ja rownież sie cieszę :) oby tak do samego końca :)

uciekamy na spacerek, pózniej obiadek i placyk obowiązkowo:) buziole

Kana super wiadomości, waga super, będzie mało do zrzucania :-) Tylko te koszty porodu ...

Myszqo zafarbowałam i całkiem obcięłam, a co tam jest lato będzie mi chłodniej.
Zaskoczyła nas burza i padłyśmy z Majką więc połowa dnia przespana :-)

Zapominajko jak jest wszystko ok z Tobą i malenstwem wyniki itp to trzymają tutaj dobę i do domku...:) dobre chociaż to... Pózniej po 3 dobie masz wizytę u pediatry i przez pierwsze kilka tyg raz w tyg, o ile wyrazisz zgodę odwiedza Cię pielęgniarka... Tylko ja nie wiem jak to jest w naszej sytuacji bez OHIP-u...

My właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku, Mariczka wcina kolacyjke, Tatus zalicza pogawedke i piwko pewnie przy aucie :/ a ja odpoczywam:)
poza tym Mari wyskoczylo uczulenie od pierwszego słoneczka, więc przez kilka dni trzeba unikać tego najmocniejszego słoneczka...pijemy wapno i oby szybko zeszło :)

slodkich snów kochane:)

Cześć baby, u mnie też cudnie i urzędujemy na dworze od 10.
uwielbiam taką pogodę.
zamówiłam medelę elektryczną i czekam aż przyjdzie. Oby warto było ;)

reklama
Hej baby ;-). Wróciłam z badań, głodna jak wilk ;-)
Wy pewnie wszystkie na dworach całymi dniami.
Ja czuje się dobrze. Tylko popołudniami nie mogę siedzieć we domu bo siedzę i śpię :-( mam nadzieję że po tych tabletkach mi przejdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry