reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pyciol wspaniała informacja...od razu przypomnialo mi sie jak zadzwonila do mnie pani po tomografii Zuzi tez z dobrymi wiesciami. Nigdy wczesniej w zyciu nie mialam tak scisniętego gardła, dziękuje nie mogłam wydusic:-p:-D.

Hania zaniesie jutro bombonierke, bo nie chcialo mi sie do miasta specjalnie po kwiatka jechac:zawstydzona/y:.

hmmm co ja to mialam pisac.....acha Zuziek nasz kochany woła na nocnik...pojeła w kilka dni:tak:, wiec juz pewne ze od sierpnia bedzie przedszkolakiem:tak:

Czesc Zapominajko:-) A tak poza tym czesc wszystkim:tak: Pogoda u nas tragiczna, niby nie pada od wczoraj i nawet wczoraj rano slonko sie pojawilo, ale zimno jest paskudnie. No bo 14-15 st koncem czerwca cieplem nazwac nie mozna:eek: Przyjezdza dzis szwagierka z dzieciakami do nas na obiadek, ale spac bedzie u tesciowej. Ciesze sie, bo sie lubimy i bedzie przynajmniej do kogo buzie oworzyc:tak:

Pyciolku ciesze sie ogromnie z takich informacji:-) U nas nie ma zadnego zakonczenia no i Filip przez lipiec do przedszkola chodzic bedzie. Co do zerowki to niby dzieciaki ida, ale ja na pewno Filipa za rok do szkoly nie wysle, bo on sobie tam najzwyczajniej w swiecie nie poradzi. Zastanawiam sie jak on sobie da rade u starszakow, jakis taki malo zaradny ten moj syn:sorry:

Anoli super, ze Zuzia tak szybko zakumala siusianie na nocnik:tak: Moja nie nosi pampkow juz od ponad roku, ale w nocy dalej siusia i musze zabrac sie za oduczanie jej od tego. No i super, ze udalo sie Wam z przedszkolem. U nas nie mozliowsci, zeby dziecko z rocznika 2011 dostalo sie w tym roku. Coreczka kuzynki mojego D jest ze stycznia i sie nie dostala mimo ze starszy brat chodzi do przedszkola i rodzice oboje pracuja. Paranoja z tym przedszkolem u nas:sorry:

My zaniesliśmy prezent, bo bardzo Panie lubimy :)
Tutaj dzieci ida do zerówki, a potem jeżeli ta ustawa przejdzie to najwyżej podzielą grupę i zostana drugi rok w starszakach, a reszta pójdzie do szkoły.
Malutka pokazuje swój charakterek i nie chce spać.

Yelloł!

My jutro dla odmiany na Choiny jedziemy :-D Możecie pooglądać zmiany BANACHÓWKA | Kiedy spełniają się marzenia

Ja też myślałam, żeby coś kupić ale zrezygnowałam. Było oficjalne zakończenie roku i panie dostały kwiatki i prezenty.
Janek już tylko czeka żeby zaczęły mu się wakacje bo może iść do innych przedszkoli. Poza tym ostatnio odwoziłam mężowego na pks do starachowic rano i Janosik był ze swojej grupy pierwszy w przedszkolu i teraz co wieczór mnie prosi żebyśmy znowu rano wstali i że on chce być pierwszy. Normalnie odwożę go na 9 a tak bym musiała na 7. Jeszcze nie zwariowałam żeby o 6 wstawać :-D:-p

Anoli brawo za nowe umiejetności....

Myszqa my też mieliśmy taki okres...Jula uwielbiała być pierwsza w przedszkolu...
My od dzisiaj mamy wakacje....

Asiulka trzymam kciuki zeby słoneczko wam zaświeciło..udanego spotkania..

A gdzie Agacia, Tygrysek, Mamusia o Agatkas nie wspomne...Cyprysiowa tez zamilkła...
Blizniaczku co u Was?

Anoli brawo za nowe umiejetności....

Myszqa my też mieliśmy taki okres...Jula uwielbiała być pierwsza w przedszkolu...
My od dzisiaj mamy wakacje....

Asiulka trzymam kciuki zeby słoneczko wam zaświeciło..udanego spotkania..

A gdzie Agacia, Tygrysek, Mamusia o Agatkas nie wspomne...Cyprysiowa tez zamilkła...
Blizniaczku co u Was?
dzieki Madziu za pamiec, milo z twojej strony:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jakos tak glupio mi pisac bo nie za czesto tu jestem,i czasem nawet nie wiem co pisac, bo nie jestem z wami na codzien i nie mam za duzo czasu nawet czytac, bo prawie caly dzien poza domem,
mam teraz czas to troche was poczytam

Witajcie,
u nas żadnych zmian oprócz zapalenia oskrzeli,które dopadło Biancię po powrocie z Krasiejowa, ale było super w Parku Dinozaurów i wszystkim polecam:tak:

Planujemy urlop od 11.08 w Rewalu, czy któraś z Was będzie w tym czasie nad morzem?:-p
Pędzę poczytać co u Was, bo aż wstyd się przyznać jak dawno tu nie byłam:zawstydzona/y:

Myszqo salon już otwarty? Kiedy znowu przyjeżdżacie do Wrocławia?

reklama
witajcie, melduje sie grzecznie:-D:-D:-Dpoki mam czas i poki rodzinka spi
ide sobie kawusie zrobim, bo zmeczona sie obudzilam:szok:
ale slonce tak mocno swieci w okno ze nie moglam juz spac
milego wam dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry