Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też nie daję kwiatów.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.
, wiec juz pewne ze od sierpnia bedzie przedszkolakiem
Pogoda u nas tragiczna, niby nie pada od wczoraj i nawet wczoraj rano slonko sie pojawilo, ale zimno jest paskudnie. No bo 14-15 st koncem czerwca cieplem nazwac nie mozna
Przyjezdza dzis szwagierka z dzieciakami do nas na obiadek, ale spac bedzie u tesciowej. Ciesze sie, bo sie lubimy i bedzie przynajmniej do kogo buzie oworzyc

Moja nie nosi pampkow juz od ponad roku, ale w nocy dalej siusia i musze zabrac sie za oduczanie jej od tego. No i super, ze udalo sie Wam z przedszkolem. U nas nie mozliowsci, zeby dziecko z rocznika 2011 dostalo sie w tym roku. Coreczka kuzynki mojego D jest ze stycznia i sie nie dostala mimo ze starszy brat chodzi do przedszkola i rodzice oboje pracuja. Paranoja z tym przedszkolem u nas
Możecie pooglądać zmiany BANACHÓWKA | Kiedy spełniają się marzenia 

dzieki Madziu za pamiec, milo z twojej stronyAnoli brawo za nowe umiejetności....
Myszqa my też mieliśmy taki okres...Jula uwielbiała być pierwsza w przedszkolu...
My od dzisiaj mamy wakacje....
Asiulka trzymam kciuki zeby słoneczko wam zaświeciło..udanego spotkania..
A gdzie Agacia, Tygrysek, Mamusia o Agatkas nie wspomne...Cyprysiowa tez zamilkła...
Blizniaczku co u Was?

poki mam czas i poki rodzinka spi