reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczyny ja na chwilke....u nas grzeje...ale tak ma być bo to w końcu lato!!!!!

Zapominajka pytasz o ten z bananem...to gryzak do owoców Nuby...moim zdaniem super wynalazek...przy Julce sprawdził sie teraz Lenka też na sam jego widok pieje z zachwytu NUBY GRYZAK DO PODAWANIA POKARMÓW + 3 x SIATECZKA (3418737736) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Trzymajcie kciuki za nasza kochana Kajusie i jej maluszki...leżą w szpitalu w Krakowie...złapały jakiegoś wirusa i oboje mają zapalenie płuc....

reklama
Dzien dobry. U nas dzis zmiana pogody w stosunku do ostatnich dni. Ale w koncu w domu jest czym oddychac. A na zewnatrz slonko wyglada niesmialo zza chmurek, wiec nie jest zle;-) Po wczorajszych szalenstwach w basenie Filip dostal wieczorem stanu podgoraczkowego, ale na szczescie temperatura poki co nie wrocila, wiec moze to z przegrzania.

Madzienko dzieki za info. Trzymam kciuki za maluszki&&&

Myszqo zdrowka dla Jasia. Ja nie wiem co sie dzieje w tym roku, ale juz ktorys raz slysze o szkarlatynie tego lata:sorry:

Zapominajko
jak pogoda i morze nad Baltykiem?

Hejka mamuski:)

Przede wszystkim zdrowka dla wszystkich chorowitkow:*** i malenstw Kajusi i Janosika:***

my byłysmy trzy dni same bez naszgo tatusia.. Na szczęście jakos to przeżyliśmy...młodsza teraz dosypia po nocce, bo wstala o 7 i widocznie było jej mało, a Mariczka ogląda bajki... Kurcze wakacje... Marzą mi sie, chociaz kilka dni gdzies poza domem...

ma poza tym u nas wszystko dobrze:) Majka skończyła wczoraj 4 tyg:) leci czas jak nic:) i tak nam pultynka rośnie:) mamy juz dwie brudki:p

Mariczka za to była na weekend z babcia i dziadkiem na północy:) jejku mam juz taka duża corcie, ze aż cieżko uwierzyć:p wcale nie płakała i wróciła mega szczęśliwa i zadowolona :)))) z buzka Tygrysa:p

buziaczki kochane:*

Anoli szybkiego powrotu do zdrowka dla siostry!
Myszko czekam na linka do lajkowania:)

Dzień dobry

Myszko oj biedny Jasiek ... my przeszlismy szkarlatynę i powiem ci ze to była katastrofa.
Anoli zdrowia dla siostry.

Wiatr dzisiaj u nas, ale nawet przyjemnie na dworze.

A ja też chce jeszcze jakies wakacje :sorry:

Planowalismy jeszcze Włochy ale zawsze cos wypadnie :-(, już dwa razy termin przesuwaliśmy.
We wrześniu marzy mi się Turcja :tak:. Która była w Turcji ? Możecie polecić jakiś hotel?

reklama
Do góry