reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia my byliśmy już kilka razy...pytanie czy chcecie tylko odpoczywać czy się bawić tzn. okolica z klubami....bo my byliśmy 3 razy dwa z Julka...w tym roku tez lecimy...mogę ci podesłać kilka nazw ale to już wieczorem...

u nas dzisiaj skwar z fajnym wiaterkiem

Dzień dobry....

mam wielka prośbę do pieluchowych mam, pomożecie mi, oczywiście te mamy które pieluch już!! nie używają tez proszę o zdanie...

My zaczynamy testowanie pieluch....

ale od początku moja siostra cioteczna pracuje w firmie która wprowadza własna markę pieluch i w ramach tego projektu musi zrobić ocenę sensoryczną...ona jeszcze dzieciaczka nie ma więc tutaj moja rola jej w tym pomóc....

macie jakieś doświadczenia z pieluszkami...pomożecie, czekam na wasze spostrzeżenia co do chłonności, wyglądu, komfortu....

POMOŻECIE???Proszę....

Pieluszki są niepodpisane ale oczywiście rozpoznałam...
Babydream
Dada Premium
Pampers Sleep&Play
Gaga Premium
Bambino Baby Love

z góry dziękuję za wszelkie Wasze spostrzeżenia...

Dobry wieczór

Madzienko dziekuję ;-)

Co to takie pustki ? :szok: Wszystkie na wakacjach :-D

Madzienko dla mnie dada porażka , twarde, Mati miał przetarcia od nich.
Pampersy sleep jakoś mi nie przypadły do gustu, moim zdaniem mało chłonne. I nie wiem, ale mi brzydko pachniały :rofl2:
Reszty nie używaliśmy .

Czesc Dziewczynki. U nas od dzis znow upaly, ale w koncu mamy lato, wiec tylko sie cieszyc:tak: Wczoraj jak sobie pomyslalam o jesienie i zimie to az mi sie plakac zachcialo:-( Zuzia goraczkowala mi przedwczoraj, ale tylko 1 dobe, wiec nie mam pojecia skad sie to wzielo.

Agaciu a jedziecie sami czy z Matim?

Madzienko dla mnie z kolei Dada sa super. Przy Flipie uzywalam tylko Pampersow tych klasycznych, a jak Zuzia miala ok pol roku siostra meza polecila mi Dade. Stwierdzilam, ze nic nie mam do stracenia i od tego czasu uzywalam juz tylko ich. Dla mnie sa identyczne jak Pampersy, tylko sporo tansze i z innymi napisami:tak: Pampers sleep&play jakos do mnie nie przemowily. Innych z listy nie uzywalam. Poniewaz moje dzieci byly grubasne dla mnie mega wazne byly te rozciagliwe boczki, zeby dziecka nic nie uciskalo.

Hej;
Agacia dada się bardzo zmieniły :D

Madzienko ja nie znam wszystkich wymienionych.
Pampers jest ok, ten klasyczny.
Dada też ok.
Sleep&play- to jakaś pieluchowa pomyłka. Chłonność za mała, kiepsko oddychają.
Babydream ujdą, choć szału nie ma.

U nas upalnie dzisiaj i podobno weekend też ma taki być.
Ptysia wyrasta z gondoli i chyba pora się na spacerówkę przerzucić.

Miłego dnia.

Madzieńko Janosik używał tylko pampersiaków - więc przeszłam wszystkie i najgorzej wspominam właśnie sleep&play. Miałam wrażenie że są za twarde. I jeszcze brak elastycznych boczków. Wróciłam do activebaby a jak była promocja to kupowałam premium care.

reklama
Hej :) Madzienko my używaliśmy wszystkich oprócz Bambino. Gaga to dla mnie porażka-mało chłonne, Pampers Sleep and Play chyba najgorsze ze wszystkich, Babydream OK, ale najlepsze Dada. Mimo wszystko do spania używamy tylko zwykłych Pampersów-najlepsza chłonność i rozciągliwe boczki.

My właśnie jesteśmy na etapie odpieluchowywania Maksa i powiem Wam, że to jakaś MASAKRA. Mój Maks uwielbia swoje pieluchy i bardzo ciężko mu z nich zrezygnować. A jak zasika sobie spodenki, to nic mu nie przeszkadza-mógłby tak chodzić do wieczora Jakoś mi te jego pieluchy zgrzytają z tym, że on taki wygadany i rozwinięty jak na swój wiek. Mówi wierszyki, śpiewa piosenki, szybko łapie kontakt, zwłaszcza ze starszymi dziećmi,a do tego wszystkiego nie chce zrezygnować z pieluch...

Do góry