Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry przepraszam za moją słabą frekwencję ostatnimi czasy... czasu brakuje i tyle... cieszę się że nowe bb dzieciaczki rozwijają i rosną zdrowo ja właśnie rozpoczęłam urlopik wiec w pełni zrelaksowana popijam poranną kawę póżniej biorę się za pranie i pakowanie bo czas na zasłużone wakacje Madziu podaj mi tez jak możes na priva namiary na to miejsce i hotel który podawałaś agaci. a pozatym dzieć mój pierwszy raz pojechał bez rodziców do dziadków na 9 dni Był bardzo dzielny ale jak wrócił nie mógł sie od nas oderwać ech dorosłe już te nasze dzieciaki
my już po weselichu i małych poprawinach....imprezka udana, Jula szalała aż padła, Lenka w swojej porze poszła spać i grzecznie spała w pokoju na górze a lokal extra...do domu wróciliśmy koło 2, wiec jak na wesele z maluchami całkiem nieźle
Renia - jak masz takie plastikowe prawko to z tyłu masz datę wydania i datę ważności. Tzn. okienko z datą ważności powinno być puste. Ważne bezterminowo. Ja mam prawko dopiero od 7 lat więc nie wiem od kiedy te plastiki wydają. Buzka!
Madzienko super, że wesele tak się wam udało. Ja idę we wrzesniu i mam obawę, że nie ogarnę się z 2, a Adam świadkuje, więc na jego pomoc liczyć nie mogę.