Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no kochana do łóżeczka i wypoczywaj duuuuużoA ja dziś miałam bezsenną noc - od 22 do 3:40 nie spałam, miałam regularne skurcze co 10 min, nic nie pomagało, nospa Forte o kant dupy dosłownie, nawet potem jak przysnęłam, to skurcze były tak silne, że się budziłam... na szczęście nad ranem się wyciszyły i w ciągu dnia miałam tylko jeden o 12 coś... Już budziłąm kilka razy Roberta ze łązami w oczach, strasznie się bałam, że się jeszcze nasilą, ale dzieki Bogu już jest dobrze, więc dzisiaj dupki nie ruszam. Miałam iść załatwiać sobie papierkowe sprawy, ale olałam to, tym bardziej, że wiatr jest tak silny, że zamknęli nam mosty nad rzeką i trzeba na piechotę chodzić, a ja z wózkiem jakoś się po dzisiejszej nocy nie widziałam w tej roli. Także do poniedziałku wszytsko poczeka. Najśmieszniejsze, że już nawet Robert strefił i widzę, że ma oczy jak złotówki przy każdym skurczu... A tu oczywiście wszyscy mają to w nosie, nic nie przepisują, bo będzie jak będzie, na szczęście mam jeszcze jeden listek Nospy Forte z Pl. A w poniedziałek idę do położnej, ciekawe co tym razem wymyśli...![]()
trzymam kciuki, aby skurcze zmalały i dbaj o siebie a będzie dobrze;-) szkoda, ze z kupnem Nospy taki problem u Ciebie bo to złoty środek na skurcze ,powiedz położnej niech przepisze Ci więcej na zapas, powodzonka:-)Hej dziewuszki mam do was pytanko...
Jeszcze do niedawna mogłam spacerować i robić maratony...niestety od jakiegos czasu jest to dla mnie duży problem....jak przejdę kawałek to mam wrażenie ze brzuch strasznie ciągnie mnie w dół i często ciężko mi dojść do domu....moja córa jest bardzo nisko...niżej niz powinna i nie wiem czy te dolegliwości są tym spowodowane czy może któraś z Was też ma taki problem???
Hej dziewuszki mam do was pytanko...
Jeszcze do niedawna mogłam spacerować i robić maratony...niestety od jakiegos czasu jest to dla mnie duży problem....jak przejdę kawałek to mam wrażenie ze brzuch strasznie ciągnie mnie w dół i często ciężko mi dojść do domu....moja córa jest bardzo nisko...niżej niz powinna i nie wiem czy te dolegliwości są tym spowodowane czy może któraś z Was też ma taki problem???

Do przeczytania
Dziennik - Wydarzenia - Chcesz rodzić ze znieczuleniem? Zapłać!
Właśnie mówią o tym w Faktach!!!!!