reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kiedys miałam sliczna bullterrierkę z która jeździłam często na wystawy ....na jednej z nich poznałam hodowców dogów...nawet odwiedziłam ich kilka razy w domu pod Warszawą...hodowali tam tez kozy....i to był dopiero czad!
Kozy sa niesamowite :-)

reklama
Witajcie :-D jestem tutaj po raz pierwszy :-D spodziewam sie Synusia, wstepnie ma przyjsc na swiat 29 grudnia:-) i juz sie nie moge doczekac. nie wybralismz jeszcze imienia, ciezko nam sie na jedno konkretne zdecydowac, choc ja zakochalam sie w Igorku, ale maz oponuje:-) moze macie jakis pomysl na mojego Koziorozca..pozdrawiam cieplo i zycze milutkiego popoludnia:blink:

Witajcie :-D jestem tutaj po raz pierwszy :-D spodziewam sie Synusia, wstepnie ma przyjsc na swiat 29 grudnia:-) i juz sie nie moge doczekac. nie wybralismz jeszcze imienia, ciezko nam sie na jedno konkretne zdecydowac, choc ja zakochalam sie w Igorku, ale maz oponuje:-) moze macie jakis pomysl na mojego Koziorozca..pozdrawiam cieplo i zycze milutkiego popoludnia:blink:

Witaj misiaction!!!!:tak:

Witam was wszystkie!!!

Dopiero mam chwile żeby do was zajrzeć.....cały dzień robota i sprzatanie....
Witam misiaction :-)

Najgorsze jest to że chyba dopadła mnie ta sama dolegliwość co marzycielke :-(prawie całą noc nie spałam tak mnie noga rwała.....:-(

Do tego chyba sie dzisiaj przedźwignęłam więc teraz ide sie położyć...miłego wieczorka;-)

Witam popołudniowo:) Ja dziś u mamusi w ogródku niedzielę przesiedziałam bo ciepło ładnie a mój mężowy bawił sie w paintball:)

Witaj misiaction!

Misiówka Ty dziouszka uważaj na siebie, bo jeszcze troche czasu zostało!

Marzycielka fajnie że miałaś odwagę rzucić te studia w cholerę - nie każdy umiałby się na to zdecydować:)

Moja mała dzis ma bardzo aktywny dzień - cały czas się przeciąga, wierci, wypina:) Może da mi w nocy pospać:)

Misiaction - witaj, ja bardzo lubię imię Igor, jak u nas przypadkiem będzie synek to ma być Borys.

Yoka - no to witaj w klubie mi dokuczają obie nogi - ból promieniuje mi od pośladka do połowy łydki w każdej i to już ponad 2 tygodnie, jestem załamana, bo nie wiem co z tym zrobić... Raz miałam tak, że bujałam Misię na placu zabaw i straciłąm czucie w lewej nodze i poprostu upadłam!! Szok!

Agatkas - super, że miły dzionek masz i córcia dostarcza na bierząco wrażeń!! Dziękuję, za troskę, naprawdę staram się uważać, ale najśmieszniejsze jest to, że jak tylko chcę odpocząć i się położę to mi się nasilają te skurcze, hahaha. Liczę na to, że jutro tapołożna mnie nie oleje jednak...

A ja dziś kupiłam super leżaczek dla córci na carboocie. Rozkłada się płasko, ma regulowane oparcie i podnóżek i jest od urodzenia do 3lat, bo potem jest bujany fotelik z niego. No i naprawdę solidny, wydaje mi się dużo mocniejszy niż fisher price, więc jestm szczęśliwa po pachy, jak go już wypiorę to wstawię na zakupach.

Witajcie dziewczyny:-)

Witam równiez nowe forumowiczki:-)

Nie mialam za bardzo czasu do was zagladac, ale nadrobilam dzis wszysko. Maz wrócil i musielismy nadrobic czas rozlaki. Przywiózl mi juz chyba wszystko dla naszej malej, zamowil wozeczek i brakuje mi jeszcze kilku drobiazgów do torby do szpitala. We wtorek zaczynamy malowanie, wiec pewnie znow nie zajrze do was:-(

Marzycielka popieram Twoja decyzje, bylam w podobnej sytuacji, tylko decyzja zapadla wczesniej, nie bedziesz zalowac:-)

Yoka to ja mam tak samo, rwie mnie noga i strasznie bola plecy, rano ledwo zwlekam sie z lóżka, ale jak sie rozchodze to juz jest ok:-)

Misiówka czekam na wiesci z wizyty, ja ide jakos kolo poludnia tez dam znac:-)

Mam moze głupie pytanie, ale coraz czesciej twardnieje mi brzuch w ciagu dnia, nie czuje zadnych skórczy nic mnie nie boli... a moze tak wygladaja skurcze?????ale jestem zielona, nawet nie wiem jak wygladaja skurcze:zawstydzona/y: poprostu czuje ze brzuch robi mi sie jak kamien coraz czesciej i trwa to coraz dluzej. Powinnam to liczyc? A moze brac no spe?:baffled:

Anoli mi się też często brzuch twardy robi, pytałam gina to mi powiedział że macica to taki narząd który na ruchy dziecka reaguje mimowolnym skurczem i stąd te twardnienia. Powiedział żebym wtedy wzięła kilka głebszych wdechów i powinno minąć.
Pytałam go jakimi w takim razie skurczami mam się przejmować, powiedział że jesli będą bolesne, takie że np. nie bede mogła wtedy chodzić to wtedy mam interweniować, a pozostałymi na tym etapie się nie przejmowac.

reklama
Do góry