Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
kolejny kilogram na plus:-)
ale bok mnie nie boli a jak boli bok to nie mam dusznosci ale sama nie wiem co lepsze
wogule juz jest coraz gorzej strasznie szybko sie meczze i nic mi sie niechce wczoraj prawie caly dzien przelezalam bo co sie ruszylam to w glowie mi sie krecilo
no ale coz niemoze byc cala ciaze slicznie
i smieje sie do wszystkich w domu ze maja szczescie ze dopiero teraz a nie od poczatku ciazy bo by mnieli mnie dosyc chodze i caly czas marudze

Misiówka uważaj na te skurcze i pędż czym predzęj do lekarza, daj znac co i jak po powrocieJa niestety zauważyłam, że skurcze się bardzo nasilają jak tylko się kłądę, normalnie co 10-5, nawet co 3 minuty!! chyba mam powtórkę z poprzedniej ciąży, jutro idę do położnej, ciekawe co powie.... Na szczęście dzisiaj w nocy końska dawka podziałała i w nocy nie miałam takich silnych skurczy, tzn. spałam i nie wybudzałam się przy każdym....

gratuluję synusia a co do wyboru imienia -życzę Ci aby samo przyszło:-) Mi osobiscie podoba się Kacperek, Mateusz i Patryk, i Kamil..Dawidek hmm.. trochę tego jest

mi pomaglo mleko z miodem, maslem i czosnkiem no i sok wycisnietej cytrynkiza to złapało mnie chyba niezłe przeziębienie....gardło boli niemiłosiernie...aż ciężko ślinę przełykać...z nosa potok...
Dziewczyny które też chorowały co można brac na takie dolegliwości????
może rutinoscorbin????cholonex??? pomóżcie....
moze na poczatek sprobuj domowych środków a ja trzymam kciuki za zdrówko ;-)mi pomaglo mleko z miodem, maslem i czosnkiem no i sok wycisnietej cytrynkimoze na poczatek sprobuj domowych środków a ja trzymam kciuki za zdrówko ;-)

(zwykłego pobierania krwi się b. boję - a co dopiero zastrzyk!) Ja też mam konflikt...:-
i do tego dajdą potem KTG- płatne i w ogóle... To dużo kasy. W sumie nie szkoda mi na dzizię jednak jest to sporo jak dla nas... I myślę sobie, żeby opuścić tą wizytę 17.11 - jeśli się będę dobrze czuła, a zwolnienie wziąć do 25.11 - tylko nie wiem czy ona może dać na ponad miesiąc... W dodatku ona jest strasznie łasa na kasę - daje to do zrozumienia na każdej wizycie - wkurza mnie to...Bo jak nie da... to 17. pójdę - a 25 ominę... - ale to chyba gorsza obcja - bo to już blisko porodu... Co robić??? Proszę doradźcie... to dla mnie ważne... (termin mam na 4.12 OM i na 12.12 USG)