Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jaka róznica miedzy aptekami no ale lepiej puzniej niz wcale przynajmniej troche zaoszczedze:-)
No właśnie mam pytanie dotyczące usg. Kiedy wy miałyście tzn. w którym tygodniu to usg sprawdzające przeziernośc karkową i czy wogóle dzidzia zdrowa? Bo ja mam na wtorek i nie wiem czy to nie za wcześnie bo we wtorek zacznie mi się 12 tydzień. To niby jest od 11 do 14 tygodnia ale no nie wiem.
HELP!![]()
Myszqa mnie pani gin wyslala teraz i jestem umowiona na poniedzialek,to bedzie 13 tydz.i 3 dzien,mowila ze do konca 13 tygodnia trzeba go zrobic a mozna juz od 11 tygodnia,takze przypuszczam ze bedzie dobrzeNo właśnie mam pytanie dotyczące usg. Kiedy wy miałyście tzn. w którym tygodniu to usg sprawdzające przeziernośc karkową i czy wogóle dzidzia zdrowa? Bo ja mam na wtorek i nie wiem czy to nie za wcześnie bo we wtorek zacznie mi się 12 tydzień. To niby jest od 11 do 14 tygodnia ale no nie wiem.
HELP!![]()