reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No właśnie mam pytanie dotyczące usg. Kiedy wy miałyście tzn. w którym tygodniu to usg sprawdzające przeziernośc karkową i czy wogóle dzidzia zdrowa? Bo ja mam na wtorek i nie wiem czy to nie za wcześnie bo we wtorek zacznie mi się 12 tydzień. To niby jest od 11 do 14 tygodnia ale no nie wiem.
HELP!:rofl2:

Myszqa no ja właśnie byłam w pierwszym dniu 12 tyg na usg i lekarz mi zbadał tą przezierność karkową i kość nosową i nawet powiedział o płci, ale w tym przypadku 100% pewności mi nie dał. Pozdrawiam:-)

poszłam sobie dzisiaj po moje witaminy z kwasem foliowym do innej apteki niz zawsze i predzej płaciłam 30 zl a teraz 40 i mowie do meza " kto to powiedział ze tu jest najtaniej" no i wracam wkurzona do domu a co sie okazalo po powrocie ze predzej placilam 30 zl za 30 tabletek a teraz zapłaciłam 40 zl za 100 tabletek :szok: jaka róznica miedzy aptekami no ale lepiej puzniej niz wcale przynajmniej troche zaoszczedze:-)

hej hej !!!

No właśnie mam pytanie dotyczące usg. Kiedy wy miałyście tzn. w którym tygodniu to usg sprawdzające przeziernośc karkową i czy wogóle dzidzia zdrowa? Bo ja mam na wtorek i nie wiem czy to nie za wcześnie bo we wtorek zacznie mi się 12 tydzień. To niby jest od 11 do 14 tygodnia ale no nie wiem.

ja byłam pod koniec 11tc i okazało sie że dzidzia za mała i mam przyjść za 2 tyg !!

Cyprysiowa nadrabiaj zaległości i pisz co u Was !!

Myszqa mnie pani gin wyslala teraz i jestem umowiona na poniedzialek,to bedzie 13 tydz.i 3 dzien,mowila ze do konca 13 tygodnia trzeba go zrobic a mozna juz od 11 tygodnia,takze przypuszczam ze bedzie dobrze:)

Cześć dziewczynki :-)

Nie działa mi net od dwóch dni i nie wiem za ile u Was bede ale Życze Wam wszytskiego Naj Naj :-)
A u mnie ok brzusio rośnie i myśle, że jest ok;-)

Pozdrawiam Kasia

Witam wszystkie grudniowe mamusie, cieszę się, ze mogę być tu z Wami. Mój termin wstępnie wyliczony został na 31 grudnia...;) Jutro USG, już nie mogę sie doczekać. Trzymajcie proszę kciuki, żeby wszystko było OK. Wszystkim mamusiom dużo zdrówka życzę.pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry