reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No właśnie problem polega na tym, że nie mogę się do ZUS dodzwonić a próbuję juz kilka dni:baffled:. Zacznę wierzyć, że oni tam celowo odkładają słuchawki...

hmm .....zapomniałam Ci o tym napisac- to normalka niestety, ja tez próbowałam trzy dni zanim się dodzwniłam, więc życzę powodzenia i daj znac co Ci powiedzą:tak:

reklama
Witam :-)

Misiówka ciesze się że wszystko dobrze sie skończyło...i uważaj na siebie kofffana:-)

A ja czuje się dziś fatalnie....nie mogę stosować domowych sposobów na przeziębienie bo nie cierpię mleka itd......biorę HOMEOGENE9 i zobaczę może coś pomoże....:-(

A jesli chodzi o pełnię i porody to oczywiście pełnia ma wpływ na te sprawy....słyszałam juz o tym dawno temu...jeśli u mnie sie sprawdzi to moja córa przyjdzie na świat 12 listopada...więc marzycielko wygląda na to że wylądujemy na porodówce w tym samym czasie...:-)

Teraz zmykam do wyrka....miłego dzionka:-)

Marzycielko mam takie pytanie do Ciebie, bo ostatnio sie nad tym zastanawialam i w koncu postanowilam zapytac ... dlaczego jestes na forum grudniowek skoro termin masz na 22 listopada?

Dlatego , że ja miałam bardzo nieregularne okresy i na początku obliczyliśmy z lekarzem , że poród przypada na początek grudnia.
Potem jednak doliczyliśmy się okresu,zapłodnienia i terminu porodu na listopad;-)

A ja już tak zaprzyjaźniłam się z dziewczynami,że nie potrafię ich opuścić.

Zresztą jak do Nas ktoś dochodzi zaraz jest miło powitany a jak ja napisałam na Listopadówkach, że też będę listopadową mamusią to olano mnie..więc po co pchać się tam gdzie Cię nie chcą?
Tu mam swoje kochane kobietki:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kankiya ja jestem dopasowana do klinik chałbińskiego, tylko ze względu na lekarza prowadzącego :-) a u lekarza z dyrekcyjnej robie usg pod kątem toksoplazmowy:-) ale może i tak się gdzies przypadkiem spotkamy na szerokich ulicach wrocławia

Witam :-)

A jesli chodzi o pełnię i porody to oczywiście pełnia ma wpływ na te sprawy....słyszałam juz o tym dawno temu...jeśli u mnie sie sprawdzi to moja córa przyjdzie na świat 12 listopada...więc marzycielko wygląda na to że wylądujemy na porodówce w tym samym czasie...:-)

To byłoby super:-):-) Mamusie Oliwek;-)

Dziekuje Marzycielko za odpowiedz ;-)
Masz racje, nie ma sensu pchac sie nigdzie na sile ;-)
I bardzo dobrze sie stalo, ze jednak zostalas z Grudnioweczkami :tak:

Witajcie Kochane
Ja dzisiaj zaszalałam i pospałam trochę dłuzej niż zwykle, do 7:50:-), za to później latałam jak głupek, zeby sie ze wszystkim wyrobić.
Villemo, witaj wśród nas..
fajnie tak czasem zrobic sobie dzien wolny i pospac dłuzej :tak: mnie czeka jeszcze pół miesiaca pracy i póxniej miesiąc zwolnienia, juz niemogę sie doczekać:tak:

Ok 5 rano przeczytałam smsa od moje koleżanki , że o godzinie 00:14 14.10.08 roku na Świat przyszła ich córeczka Zuza , 3 400 kg i 52 cm:-):-)Zdrowa i śliczna.

Jakoś tak dziwnie się poczułam jak to sobie wyobraźiłam , że to ja , że to moje dziecko.. taka abstrakcja ten poród dla mnie:-p
Już się nie mogę doczekać ale jakoś nie potrafię sobie wyobraźić jak to będę odczuwać itd.
juz niedługo i nas to czeka:tak: tez ciezko mi sobie wyobrazić że już dwa miesiace bedzie ze mna juz Niunka :-D mimo wszystko ciesze sie bardzo :-D:-)

A ja czuje się dziś fatalnie....nie mogę stosować domowych sposobów na przeziębienie bo nie cierpię mleka itd......biorę HOMEOGENE9 i zobaczę może coś pomoże....:-(
Teraz zmykam do wyrka....miłego dzionka:-)
kuruj sie bidulko :tak:

reklama
Do góry