Madzienka
Mama Julci i Lenki
Hmmm, czy w takim razie jest oprócz mnie jeszcze jakaś mamusia, która nie zaczęła prania ciuszków dla maleństwa?Jakoś strasznie szybko to zleciało i przeraża mnie ta myśl, że to tuż tuż... Chociaż nie ukrywam, że fajnie byłoby już przytulać tę małą istotkę :-) I nie pogniewałabym się, gdyby faktycznie to było już z miesiąc
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :-) Buziaczki i dobrej nocki :-) Ja pewnie jeszcze posiedzę, bo mam ostatnio problemy ze spaniem![]()
JA!!!!!!!

Ja wczoraj tylko przejrzałam co mam i jestem w szoku bo jakos przyszalałam z rozmiarem 56
teraz muszę koniecznie dokupić 62!!!Ale zwolnienie od internisty nie jest 100% płatne...
YOKA jest 100% płatne ale pod warunkiem że lekarz internista wpisze na zwolnieniu literkę B - która oznacza zwolnienie w trakcie ciąży!!!

Serdecznie witam wszystkie Szcześliwe Grudniowe Mamusie 2008.
Podglądam was tu od jakiegoś czasui w końcu odważyłam się napisać.
Ja również w grudniu zostasnę mamusią. Będzie to moje drugie dziecko (pierwsze dziecko, córeczka Natalka ur. styczeń 2006r)
Termin porodu mam na 15 grudnia 2008.
Mam cichutką nadzieję, że mogę przyłączyć się do waszego grona.
Witaj w naszym gronie!!!!:-)
A najzabawniejsze było to, że jak ginka zobaczyła jak często mała skakała i z jakim zaangażowaniem, to stwierdziła, że mamy baaardzo szczęśliwe dziecko, hehehehe.
Misiówka cieszę się że wszystko u Was OK!!!!:-)Ale dzien to miałaś ciekawy

Dorotka super że syncio zdrowy i wszystko jest ok!!!
Dziewczyny, czy wybiera się któras z Was do Ikea??? Bo mam ogromną prosbe!!!!!
Agawar ja wybieram sie ale dopiero 25 października!!!Mogę w czymś pomóc???
Więc dla ciekawostki, w tym roku kolejne pełnie mamy: 12 listopada, 12 grudnia i 11 stycznia. Jeśli terminy wypadają w tych okolicach to prawdopodobieństwo porodu w terminie jest znaczne. Jeśli termin wypada po pełni, to prawdopodobne jest, że urodzimy wcześniej. To oczywiście żadna reguła, ale tak wam dla rozrywki podaję![]()
To ja chcę 12 grudnia
akurat mamy wtedy imieniny mojego teścia:-)
i w końcu odważyłam się napisać.
. Będzie to moje drugie dziecko (pierwsze dziecko, córeczka Natalka ur. styczeń 2006r)