Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi sie zmienil na 28.11...dziewczyny powiedzcie mi proszę czy ciśnienie 140 na 90 jest za duże?Mam dzisiaj takie przez cały dzień i nie wiem co mam robić...Przeczekać czy zgłosić się z tym do szpitala??
Adrian sie patrzy, zdziwiony i po chwili zczail ze robimy sobie jaja

dagulla co do owlosionej glowki to moj tez ma troszke wlosków, zdziwilam sie bardzo ze lekarz to zobaczyl!!!!!!!!!!
A i jescze sie usmialam bo lekarz mowi ze maly ma troszke wloskow, ja na to "blond?" a ona takim powaznym tonem "nie, rudy jest"Adrian sie patrzy, zdziwiony i po chwili zczail ze robimy sobie jaja
A jescze wchodzac do lekarza, nie bylo u niego pacjentek i on otworzyl drzwi i mowi ze mam wejsc a ja na to ze musze do wc (przed wyjsciem bylam 2 razy) w koncu wchodze do gabinetu i mowie: " przed wyjsciem 2 razy, u pana raz" a on stanal i mowi "Mówimy rzecz jasna o stosunkach?"![]()

dobre
o losie jak ja go urodze
no ale coz cala ciaze cud miód i orzeszki
to odbije sie na porodzie

Pyta, kochana! Masz rację - trzeba złożyć ten wniosek!!!! Mama moja dzwoniła rano do zusu i powiedziała mi że trzeba!! Qurcze - tylko nie wiem czy to nie będzie zbyt późno planuję iść w pon. z mężem - bo ma wolne....(samochód u mechanika..) A któraś mówiła, że to 60 dni przed trzeba........:-(U nas praktykuje się tak, że w szkole rodzenia wpisują od razu do karty ciązy "poród rodzinny" i zaraz przy przyjęciu sprawa jest jasna. W ogóle w moim szpitalu trzeba mieć skończoną szkołę rodzenia (przy pierwszym porodzie), żeby mąż mógł być obecny.
Ewelw - nie ma znaczenia, od jakiego lekarza masz zwolnienie. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że przekroczysz 182 dni to po prostu złóż ten wniosek. To nic nie kosztuje, a po co potem masz się denerwować, że ci nie wypłacają twojej kasy.