Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mi sie zmienil na 28.11...dziewczyny powiedzcie mi proszę czy ciśnienie 140 na 90 jest za duże?Mam dzisiaj takie przez cały dzień i nie wiem co mam robić...Przeczekać czy zgłosić się z tym do szpitala??
Adrian sie patrzy, zdziwiony i po chwili zczail ze robimy sobie jaja

dagulla co do owlosionej glowki to moj tez ma troszke wlosków, zdziwilam sie bardzo ze lekarz to zobaczyl!!!!!!!!!!
A i jescze sie usmialam bo lekarz mowi ze maly ma troszke wloskow, ja na to "blond?" a ona takim powaznym tonem "nie, rudy jest"Adrian sie patrzy, zdziwiony i po chwili zczail ze robimy sobie jaja
A jescze wchodzac do lekarza, nie bylo u niego pacjentek i on otworzyl drzwi i mowi ze mam wejsc a ja na to ze musze do wc (przed wyjsciem bylam 2 razy) w koncu wchodze do gabinetu i mowie: " przed wyjsciem 2 razy, u pana raz" a on stanal i mowi "Mówimy rzecz jasna o stosunkach?"![]()

dobre
o losie jak ja go urodze
no ale coz cala ciaze cud miód i orzeszki
to odbije sie na porodzie

Pyta, kochana! Masz rację - trzeba złożyć ten wniosek!!!! Mama moja dzwoniła rano do zusu i powiedziała mi że trzeba!! Qurcze - tylko nie wiem czy to nie będzie zbyt późno planuję iść w pon. z mężem - bo ma wolne....(samochód u mechanika..) A któraś mówiła, że to 60 dni przed trzeba........:-(U nas praktykuje się tak, że w szkole rodzenia wpisują od razu do karty ciązy "poród rodzinny" i zaraz przy przyjęciu sprawa jest jasna. W ogóle w moim szpitalu trzeba mieć skończoną szkołę rodzenia (przy pierwszym porodzie), żeby mąż mógł być obecny.
Ewelw - nie ma znaczenia, od jakiego lekarza masz zwolnienie. Jeżeli istnieje prawdopodobieństwo, że przekroczysz 182 dni to po prostu złóż ten wniosek. To nic nie kosztuje, a po co potem masz się denerwować, że ci nie wypłacają twojej kasy.