reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzisiaj na szczęście nie ma pełni bo najbliższa jest 13 listopada:-)

Uciekam spać i trzymam za Was kciuki aby nic złego się nie działo.
Miłej Nocki Dobranoc:-)

ja tez juz uciekam spac, zebym tylko nie zaczeła w nocy rodzic bo cos mam złe przeczucia :-(.
Niby biore fenoterol, który ma powstrzymac skurcze ale i tak mi brzuch twardnieje dosc czesto, wiec moze mi sie zwiekszyło rozwarcie ahhhhh, :baffled: uciekam bo za duzo mysle :-(.

Miłej nocki zycze .:-(

Witajcie Dziewczynki:)
Ostatnio mam tyle na głowie, że nawet nie mam czasu trochę się tu poudzielać :-( Widzę, że straszne rzeczy dzieją się u co niektorych z Was :-(Wiem, że już bliziutko rozwiązania, ale mimo wszystko chyba jeszcze troszkę za wcześnie, więc dziewczyny uważajcie na siebie, bo z tym nie ma żartów :no: I w sumie jestem w szoku, bo u mnie spokój i cisza. Nie mam żadnych skurczy, nic mnie nie boli, przesypiam spokojnie całą noc. Tylko się cieszyć ;-) I mam nadzieję, że jak najdłużej tak właśnie będzie :tak:
No nic kochane Brzuchatki idę spać, bo już pora na Nas:)

Czy dzis jest pełnia? :eek:

Już była w tym miesiącu :) Na szczęście. Ale coś mi się wydaje, że w czasie listopadowej pełni ktoś się już rozsypie :tak:

Widzę dziewczyny, że skurcze coraz powszechniejsze. U mnie też brzuszek się na napina, ale na razie nieregularnie, więc się tym nie martwię. Na szczęście dziewczyny nawet przy skróconej szyjcie, małym rozwarciu i napinaniu brzuszka można spokojnie donosić ciążę w okolice terminu. Tylko trzeba duuuuużo wypoczynku.

reklama
Dzien dobry

Ja w dwupaku :tak:

Zaczał mi sie 34 tydzien- kurcze to juz końcówa!!!
Marzycielka czy ty juz ciuszki masz poprane?torbe spakowana? Bo ty jakis 36 tydzien bedziesz juz nie? Ja zamierzam wlasnie w 36 tyg. sie pakowac itd.

Do góry