reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam z rana wszystkie brzuchatki :-)

Cyprysiowa - śliczny kolorek włosków,też o takim myślałam ale mąż mi to wybił z głowy :-(ale Tobie bardzo ładnie w nim :tak:

Ja trochę się rozchoraowałam ,weekend przeleżałam w łóżeczku,strasznie boli mnie gardło do tego katar i gorączka :-(nie mówiąc już o tych skurczach!!! Biorę nospę forte 3 razy dziennie i tą Luteine codziennie i co i nic dalej m nie boli podbrzusze a już naprawdę nic nie robię tylko leżę i obiadki gotuję,widocznie tak już musi być....
Pozdrowionka dla Yoki ;-)mam nadzieję,że szybciutko do nas wróci!!!
Wszystkim brzuchatką życzę miłego i pogodnego dnia :tak:

dzień bry

u nas piękna pogoda :-) skurcze mi minęły więc już strach się zmniejszył, ale czytam że wiele z nas dostało przedwczesny sygnał do rozwiązania - ja to się śmiałam że nogi skrzyżuje może małego zatrzymam, tym bardziej że mateuszek się nie odwrócił jeszcze - pupą się pcha na świat jak narazie.

Trzymajcie się kochane i uważajcie na siebie!

Pozdrowionka dla naszych szpitalnych mam - wracajcie jak najszybciej jeszcze nie czas:-)

cyprusiowa śliczny kolor włosów
ps. odnośnie proszków do prania czy możecie polecić taki jeden jedyny według waszej oceny najlepszy? bo ja nie wiem za bardzo co mam kupić a chce już wszytsko poprać i poprasować:-)

Buziaki

Witajcie kochane;
weekend chyba nie należał do super udanych.
Mam nadzieję, że u Justynki i Yoki wszystko ok...

Cyprysiowa - kolorek super:-D

Mi sie chyba brzuszek zaczyna stawiać:baffled:, ale nie jestem pewna. Nie potrafie rozpoznać, czy maluszek tak się dziwnie układa, czy to coś innego.

Stresujecie mnie tym praniem, bo ja jeszcze nie zaczęłam... jestem w totalnej rozsypce jeśli o przygotowania chodzi. Nawet koszuli do karmienia i szlafroka nie mam. Odkładam te zakupy na bliżej nie określona przyszłość, bo normalnie i tak ich nie będę używała:baffled:

Witajcie kochane:-)

:szok::szok::no::no: co tu się działo przez weekand?? Dziewczyny jeszcze mamy czas, nie stresujcie :szok: i uważajcie na siebie kochane, bo widzę, że żarty się skończyły:baffled:

Mi sie chyba brzuszek zaczyna stawiać:baffled:, ale nie jestem pewna. Nie potrafie rozpoznać, czy maluszek tak się dziwnie układa, czy to coś innego.
Zapominajko ja ma to samo, czasami wydaje mi się, że to tylko wzdęcia:baffled: musimy baczniej się obserwowac:tak:

Super, ze u Yoki ok, ale ja bym na jej miejscu chyba została w szpitalu a nie wypisywała sie na własną rękę:baffled:

A ja wczoraj byłam znowu z moim B na grzybkach , fajnie sie zbierało a teraz czeka mnie robota w kuchni i nie chce mi się za nią zabierac:-D

witam!!!
CYPRYSIOWA super ja dziś ściełam włosy mam teraz takie krótkie ha ha ha odrazu mi się samopoczucie poprawiło (ale mąż będzie zły)
u nas piękna pogoda może jakiś spacerek zaliczę,ale szczerze powiem że nieraz już nie mam siły chodzić a tu jeszcze dwa miesiące buuu.
dziewczyny mósimy już się oszczędzać bo szybciej się rozsypiemy niż to ma być!!!
pozdrawiam i ślę całuski dla wszystkich

reklama
Witajcie, ale dzisiaj pospałam do 10.30 i nawet w nocy nie wstawałam ani razu:tak:
Trochę zaległości nadrobiłam...to co pamietam to Wam pisze....

Misiówka mi tez brzuszek twardnieje, w szczególności wieczorami ale jest to do zniesienia:tak:
Cały czas łykam magnez....

Anoli super że juz po remoncie!!!

Justynka bądź dzielna!!!

Agacia cieszę się że uporaliście się z remontem i brawo dla Twojego Krzysia!!!!

Paola nasza Julcia w 30 tygodniu ważyła 1400g i lekarz powiedział ze wszystko ok, żeby nie martwić się nie będzie czterokilogramowym bobasem przy porodzie;-)

Cyprysiowa- szalejesz:-Dnowy kolor....super!!!

Marzycielka ile razy dziennie położna kazała pić te parzone liście malin???:szok:

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę!!!:-)

Do góry