Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Unrealy witaj!
Imię dla synka wybrane?
)Yoka trzymajcie sie !!! całusy !!!
jeszcze co do dzieciaczków to która dzidzia jeszcze ułozona pupką w dół ??? Agatkas Twoja chyba tez tak była ???
cześć,
jestem nowa
spodziewam się mojego synka pod koniec grudnia (na święta
i nie mogę się doczekać, jak chyba wiekszość mamusiek :-)
pozdrowionka
Witam. Wczoraj odebralam wyniki glukozy 75g i nie jest za dobrze. Na czczo 85, po 1h - 201 ,a po 2 h - 146. Od razu poszlam do lekarki a ona mi na to że mam cukrzycę ciążową. Muszę się zglosic jutro do poradni diabetologicznej, dostane diete, wypozycza mi glukometr no i bede sie kluc 4 razy dziennie. Poza tym mam 1 raz w tygodniu chodzic na ktg, a po 35 tc 2 razy w tygodniu. Wczoraj bylam zalamana bo lekarka nie omieszkala mnie poiformowac, ze musze liczyc ruchy plodu, ze moze byc zgon wewnątrzmaciczny, ze dziecko po urodzeniu moze mec spadek cukru, przestac oddychac i takie tam. Po co ona mi to wszystko gadala- tylko sie zestresowalam i ciezko mi sie bylo uspokoic do wieczora. Tak sie boje ze z dzieckiem cos bedzie nie tak... No chyba wystarczy unorowac poziom cukru i bedzie ok? Dodajcie mi troche otuchy bo moze niepotrzebnie panikuje.

Marzycielko dawaj fotkę tego koloru.

witaj wśród nas :-)cześć,
jestem nowa
spodziewam się mojego synka pod koniec grudnia (na święta
i nie mogę się doczekać, jak chyba wiekszość mamusiek :-)
pozdrowionka
Witam. Wczoraj odebralam wyniki glukozy 75g i nie jest za dobrze. Na czczo 85, po 1h - 201 ,a po 2 h - 146. Od razu poszlam do lekarki a ona mi na to że mam cukrzycę ciążową. Muszę się zglosic jutro do poradni diabetologicznej, dostane diete, wypozycza mi glukometr no i bede sie kluc 4 razy dziennie. Poza tym mam 1 raz w tygodniu chodzic na ktg, a po 35 tc 2 razy w tygodniu. Wczoraj bylam zalamana bo lekarka nie omieszkala mnie poiformowac, ze musze liczyc ruchy plodu, ze moze byc zgon wewnątrzmaciczny, ze dziecko po urodzeniu moze mec spadek cukru, przestac oddychac i takie tam. Po co ona mi to wszystko gadala- tylko sie zestresowalam i ciezko mi sie bylo uspokoic do wieczora. Tak sie boje ze z dzieckiem cos bedzie nie tak... No chyba wystarczy unorowac poziom cukru i bedzie ok? Dodajcie mi troche otuchy bo moze niepotrzebnie panikuje.
żeby tak straszyć kobietę w ciąży
nie przejmuj się jeżeli wyrównasz cukier i będziesz przestrzegać diety to będzie ok