Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sawka gdyby to dłuższe macieżyńskie sie potwierdziło na 100% to było by super.Ile wtedy przysługiwało by nam tygodni tego macierzyńskiego?
Ja mam takie same myśli......... Denerwuję się, czy jest zdrowa... I też już kupliśmy wózek, ubranka, akcesoria, łóżeczko pościel... A teraz gnębią mnie jak na złość - te myśli.........Tzn ja mam tak od kilku dni , że myślę, że coś pójdzie nie tak , że nie będę miała dziecka :-( matko normalnie jestem jakaś tym poddenerwowana i zestresowana.
Chiałabym już być po porodzie i mieć zdrową i silną córenię a wtedy uwierzę do końca w to szczęście.

zależy jakie będą zapisy w tej ustawie, przeważnie bywa tak że mamy listopadowe i grudniowe załapują sie na ten przedłużony urlopSawka - to jak to się ma do nas skoro rodzimy w grudniu a ustawa obowiązuje od stycznia? Tzn. że ten urlop wydłuża się ponieważ jest w trakcie trwania? Myślałąm, że to obowiązuje jeśli data porodu przypadnie po wejściu ustawy...
Właśnie poprałam ubranka , które zdążyłam Małej kupić i teraz dumnie schną w pokoju dzidzi:-)
Tak się cieszę jak na nie patrzę ale jednocześnie od kilku dni prześladuje mnie straszna myśl, że coś może pójśc nie tak i nie będzie Oliwki:-(
Boże aż boję się o tym myśleć a co dopiero mówić.
Za 30 dni termin porodu , może za szybko te ubranka kupiłam i teraz z mojej winy coś stanie się złego??
Jejku ale mi schizuje...Męczy mnie to uczucie od kilku dni . Może za bardzo się cieszę , może jeszcze za wczęsnie ... matko zwariuję chyba.
.