Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wię sądze ,m że dla maleństwa moga to być tortury i nie wiem czy przypadkiem nie pojedziemy do mnie do domu...
i tak jakos przychodza mi glupie mysli ze to moze byc maly albo ja ze przy porodzie cos pujdzie nie tak:-( 

witam;-) troche was podczytywalam ale nienadazam wszystkiego przeczytac![]()
ja ostatnio tez dostalam mysli ze cos bedzie nie tak z malym:-( ale to dltego ze sie nasluchalam ze to niedobrze ze wujek zmarl w sobote i pogrzeb dopiero po niedzieli byl ze to jakis przesad ze kogos wezmie niedlugo ze sobai tak jakos przychodza mi glupie mysli ze to moze byc maly albo ja ze przy porodzie cos pujdzie nie tak:-(
a dzis mam strasznego lenia leze caly czas w lozeczku i najchetniej to bym poszla spac![]()

po pare slowek to tak ale zeby tak cala zaspiewac to bedzie problem
pomijajac fakt ze strasznie falszuje ale przecierz dziecku to niebedzie przeszkadzac;-)
bedzie kacperek moj maz chcial brajanka ale jakos mi sie nie podoba a na drugie od poczatku wiedzialam ze bedzie mial na imie piotr po mezu a moj maz ma na drugie kacper
to jeden bedzie piotr kacper a drugi kacper piotr
moja babcia jak to uslyszala to oczywiscie ze ona ogladala cos tam w tv i byl taki maly kacperek i tak sobie pomyslala ze moglibysmy tak dac na imie
ale ona zawsze jakis tekst ma ze wlasnie o takim imieniu myslal obojetnie jakie by niebylo
z kolysankami to jest problem bo tak wlasnie ostatnio o tym myslalam i chyba zadnej nieznampo pare slowek to tak ale zeby tak cala zaspiewac to bedzie problem
pomijajac fakt ze strasznie falszuje ale przecierz dziecku to niebedzie przeszkadzac;-)
aaa i zmienilam imie dla malegobedzie kacperek moj maz chcial brajanka ale jakos mi sie nie podoba a na drugie od poczatku wiedzialam ze bedzie mial na imie piotr po mezu a moj maz ma na drugie kacper
to jeden bedzie piotr kacper a drugi kacper piotr
moja babcia jak to uslyszala to oczywiscie ze ona ogladala cos tam w tv i byl taki maly kacperek i tak sobie pomyslala ze moglibysmy tak dac na imie
ale ona zawsze jakis tekst ma ze wlasnie o takim imieniu myslal obojetnie jakie by niebylo
![]()
, im więcej tym lepiej, cieszę się bardzooo, że nie muszę iść do szpitala w taką brzydką pogodę ;-) (oczywiście w odwiedzinki do Ciebie) i obyśmy się spikneły w szpitalu dopiero jak będą nasze terminy:-), a Ty broń Boziu nie wybieraj się tam wcześniej ;-)