Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
cześć \
mam poytanko czy Któraś z Was bierze CORDAFEN????
jestem w szoku bo przepisał mi to gin a w ulotce jest napisane że przeciwwskazaniem jest ciąża i teraz nie wiem czy to łykać czy sobie odpościć///????
Jak masz zaufanie do swojego lekarza to to jest podstawa ja mam !!! Witajcie kochane brzuchatki :-)
Wczoraj po południu wróciłam do domku...wyprosiłam ordynatora żeby mnie wypuścił i po wielu pertrarktacjach zgodził sie...ale musiałam obiecać że będę trzymała ścisłą diete i dużo leżała....mam rozwarcie na i palec i malutka jest bardzo nisko więc musze o siebie teraz bardzo dbać żeby donosić chociaż do 37 tc.....Nie jestem w stanie nadrobić co przez ten czas naskrobałyście bo musiałabym tu siedzieć pewnie kilka dni...;-) i niestety żadko będę do Was zaglądać bo chce dotrzymac obietnicy daną lekarzowi....
jeszcze raz z całego serca dziekuje WAM za wsparcie i ciepłe słowa...naprawde czułam sie dzięki nim dużo lepiej i łatwiej było mi znieść pobyt w szpitalu....ściskam was mocno...3majcie sie cieplutko ...będe tu wpadać co jakis czas...buziaki:-)

Arlets - ja bym się bała brać... Nie jestem zwolenniczką leków.... A już tym bardziej w ciąży.... Nigdy raczej nie brałam - jak mi lekarka wypisywała - to niewykupowałam.... Brałam zwolnienie i kurowałam się swoimi sposobami..... Ale jak by to miała być ostateczna deska ratunku to bym chyba wzięła.... Przemyśl - jak masz możliwość zapytać innego gina to zrób to...
Moja kumpela rodziła 2 miesiące temu... i jej gin kazał założyć krążek w 7 -mcu. Kupiła go (200zł) ale jak to zobaczyła- (wielkie) to poszła do innego gina. A ten drugi powiedział, że wszystko dobrze - ma dużo leżeć i przepisał nospę forte...I wszystko "grało" do końca ciąży...
Warto zapytać innnego..........
co innego brac lek na przeziębienia albo pić herbatke z miodem ale skurczy mocnych czy rozwierania szyjki raczej herbatką i sposobami domowymi nie da sie powstrzymać !!!
.Witajcie kochane brzuchatki :-)
Wczoraj po południu wróciłam do domku...wyprosiłam ordynatora żeby mnie wypuścił i po wielu pertrarktacjach zgodził sie...ale musiałam obiecać że będę trzymała ścisłą diete i dużo leżała....mam rozwarcie na i palec i malutka jest bardzo nisko więc musze o siebie teraz bardzo dbać żeby donosić chociaż do 37 tc.....Nie jestem w stanie nadrobić co przez ten czas naskrobałyście bo musiałabym tu siedzieć pewnie kilka dni...;-) i niestety żadko będę do Was zaglądać bo chce dotrzymac obietnicy daną lekarzowi....
jeszcze raz z całego serca dziekuje WAM za wsparcie i ciepłe słowa...naprawde czułam sie dzięki nim dużo lepiej i łatwiej było mi znieść pobyt w szpitalu....ściskam was mocno...3majcie sie cieplutko ...będe tu wpadać co jakis czas...buziaki:-)
Natomiast na kolejnej wizycie to juz normalnie ktg z badaniem.(o ile nie urodze bo kolejna to bedzie juz 38 tydz.)

taka jestem wsciekla bo odwolali mi wizyte w przychodni, dobrze ze udalo sie mi zapisac na jutro bo kolejnego tygodnia czekania to juz bym nie wytrzymala 

dobrze ze zadzwonili rano zanim zdazylismy wyjechac z domu