Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marzycielka - no i tak może być. U mnie też skurcze prawie zawsze, jak wstaję, a szyjka na razie zamknięta całkiem.

Zaraz poloze Cyprianka spac i bede odpoczywac w towarzystwie 
Ale widze ze juz tu na prowadzenie wysuwa sie Marzycielka, trzymam kciuki i oby Twoje meczarnie sie juz szczesliwie zakonczyly.
I do tego opieka nad trzylatkiem (kto ma , ten wie
). No i zaczely sie czeste , czeste skurcze. Chyba powoli wszystko sie nam zaczyna.......
probuje wstawic sobie imie malego ale oczywiscie cos mi niewychodzimozecie mi powiedziec gdzie mam wkleic ten kod?
![]()

Yoka - super, że cię wypuścili :-)Uważąj na siebie i dbaj o siebie kochana.
Marzycielka - odpoczywaj więcej przy tych skurczach!
Widzę, że ogólny kryzys dotyka coraz więcej zwyczajnych ludzi. My też mamy kredycik we frankach i rata pewnie będzie wyższa, ale na szczęście kredyt nie był bardzo wysoki, więc nie tracimy aż tak wiele.
Ja dzisiaj dopołudnia znowu trochę pogoniłam, bo trzeba była autko odebrać od mechanika i pojechać z Jaśkiem do lekarza. No i oczywiście natychmiast to odczułam, bo brzuszek znowu zaczął sie buntować. Więc rodzice znowu wzięli Jaśka do jutra wieczora do siebie, żebym mogła poleżeć.
Ech, nie jest łatwo być w ciąży z drugim dzieciaczkiem...
Jutro mam wizytę u gina zobaczymy jak tam moja szyjka...
Witajcie kochane brzuchatki :-)
Wczoraj po południu wróciłam do domku...wyprosiłam ordynatora żeby mnie wypuścił i po wielu pertrarktacjach zgodził sie...ale musiałam obiecać że będę trzymała ścisłą diete i dużo leżała....mam rozwarcie na i palec i malutka jest bardzo nisko więc musze o siebie teraz bardzo dbać żeby donosić chociaż do 37 tc.....Nie jestem w stanie nadrobić co przez ten czas naskrobałyście bo musiałabym tu siedzieć pewnie kilka dni...;-) i niestety żadko będę do Was zaglądać bo chce dotrzymac obietnicy daną lekarzowi....
jeszcze raz z całego serca dziekuje WAM za wsparcie i ciepłe słowa...naprawde czułam sie dzięki nim dużo lepiej i łatwiej było mi znieść pobyt w szpitalu....ściskam was mocno...3majcie sie cieplutko ...będe tu wpadać co jakis czas...buziaki:-)

Yoka dobrze, ze jesteś! Leż kochana ile wlezie!
Madzieńka ja chodzę co 3 tygodnie. Ale ja nie mam zadnych skurczy, nic mnie nie boli więc pewnie dlatego nie ma powodu żebym chodziła co 2.
Jak wróce dam znać jako udały się zakupy!!!!
Marzycielka o ktorej masz jutro wizyte? No ty juz bedziesz zaczynac 37 wiec mozesz rodzic
Ja mam za godzinke gosciZaraz poloze Cyprianka spac i bede odpoczywac w towarzystwie
![]()
Ale widze ze juz tu na prowadzenie wysuwa sie Marzycielka, trzymam kciuki i oby Twoje meczarnie sie juz szczesliwie zakonczyly.
Ja ogolnie czuje sie fatalnie , wszedzie mnie boli , strzyka....jak babuszkaI do tego opieka nad trzylatkiem (kto ma , ten wie
). No i zaczely sie czeste , czeste skurcze. Chyba powoli wszystko sie nam zaczyna.......
![]()

:-)