Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

spalam dzis do 10.00 prawie a o 17 mamy znowu gosci
Wczoraj mialam taki wzdety, twardy brzuchol ze jak poszli to nie moglam sie do snu ulozyc a Ksawi tak kopal i skakal ze szok.
Czyli wszystko wskazuje na to, że jeszcze troszkę się z nami pomęczysz![]()
A miałaś usg? Ile waży już twoja mała?
Ja mam wizytę we wtorek, chyba też zapytam o tego paciorkowca, bo moja ginka nic nie wspominała.

. Kurde czasem chciałabym miec małe mieszkanko bo wtedy jest mniej do roboty. A dzisiaj od rana zabunkrowałam sie w kuchni i przygotowuje specjały na jutrzejsze urodzinki bo trochę sie gości nazbierało.Cyprysiowa jak czytam że Twój mały chodzi spac o wpółdo ósmej to aż Ci zazdroszczę bo mojej to nawet siłą przed dziewiątą do łóżka nie zaciągnie a w dzień też nie drzemie i to juz od ponad roku:-(

wiatm kolezanki w sobotnie popołudnie :-)
Ja dziś rozkręciłam wicie gniazda na całego...przepakowałam młodszą córeczkę do szafy a komode szykuje dla dzidka...przesadziłam moje kwiatki...ogarnęłam kuchnie, zmobilizowałam męża do przykrecenia paru mebli, które stoja pod ścianą od 3 miesięcy ;-)dziś popiore pierwsza partie ciuszków i ogarnę chałupe do końca...jutro niestety ide pracy...potem poniedziałek, wtorek, czwartek i piatek a potem tylko juz to wicie mi zostanie :-)
A i dziś sprzedałam dzieci i idziemy tylko we dwoje do kina...hehehe wielkie święto...a potem może jakas skroma ( z uwagi na tego pieprzonego franka!!!)kolacyjka na mieście...i to by było chyba na tyle bo libido mi sie zdecydowanie obniżyło...:-)
Cyprysiowa jak narazie to Cypek goni w samych majtusiach siada na nocnik ma pieluche na drzemke i na noc ale nie chce robić kupki trzyma az go polorze a po drzemce wola, wchodze do pokoju i juz smierdzi kupskiem co robic co robic?