reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzien dobry.
Proponuje na dniach zalozyc w zamknietym watku galerie dzieciaczków, zeby nie mieszac z brzuszkami i niech sobie czeka na tego pierwszego. Co myślicie?

Jestem za :)

Misiówka - a ty uważaj na siebie kochana! Odpoczywaj więcej w miarę możliwości!

Marzycielka - no końcówka rzeczywiście najtrudniejsza, mnie się strasznie z kolei czas dłuzy i właśnie teraz, jak mam leżeć, to chciałoby mi się robic tysiąc rzeczy... Tak to już jest.

Zapominajka - ale sen :sorry2:

reklama
Dziewczyny witajcie!

Ja dziś już nie spie od 3.30 normalnie masakra.

Co do proszku do prania to ja tez wyprałam w Dzidziusiu, bez płynu do plukania. Gdzies wyczytałam, ze dzidziuś ma płatki mydła i może uszkodzić pralkę. Trochę sie martwię i zastanawiam czy nie kupić innego proszku.

zozakoza - faktycznie meza masz upartego, naprawde gratuluje cierpliwosci, ale dobrze ze juz lepiej.

Zapominajka - ja tez mam taie bole miednicy, a wczoraj jak przerecalam sie na drugi bok, tak mi cos strzelilo w kosciech, ze maz sie obudzil, bylam w szoku!
Co do snu, to chyba nalezy ci sie Oskar, hehehe!

pytia - wiesz jak to jest z mozliwosciami przy niespelna trzyletnim dziecku.... Ja niestety nie mam nikogo tu w Anglii kto by mnie odciazyl, a z drugiej strony rozumiem corcie, ze nie chce sie nudzic, bo jej tez sie cos od zycia nalezy.... no i olo sie zamyka... ale jestem dobrej mysli!

Wiecie co mi tez w poprzedniej ciazy mowili caly czas, oj nie donosisz, oj nie donosisz, potem nastal termin i wszyscy pytali jak dlugo jeszcze?!? No wiec teraz jak ktos by mi powiedzial, ze nie donosze, to by chyba napotkal sciane smiechu, hehehe, poza tym po doswiadczeniach z ostatniej ciazy nikt juz sam w to nie wierzy chyba, hehehe.

Witajcie kochane. Ja po wczorajszych urodzinach jestem dzis strasznie wypluta. Gości mieliśmy od wpółdo pierwszej do siódmej wieczorem i na koniec to już się ruszac nie mogłam. Ale Tusia bardzo zadowolona a najbardziej oczywiście z prezentów i z tego że mogła sobie dmuchac świeczki na torcie.

Zapominajka to blisko mnie :tak:, 50 km.

Ja bym chciała donosic tak do 36 tyg chociaz, pewnie jak mi odstawia gigantyczna dawke fenoterolu w 36 tyg to juz pójdzie szybko.

Ja tez tylko piore w dzidziusiu i nie uzywam zadnego płynu.

Czesc dziewczyny

Cyprysiowa jestem za nowym watkiem, niech sobie czeka:-)

Zapominajka nie tylko ty masz takie głupie sny:rofl2:

Tez wypralam wszystkie ciuszki w proszku a potem w płynie zeby nie byly sztywne.

Kokusia współczuje imprezy, ja juz nigdzie nie jezdze na dluzej ani nikogo nie zapraszam. Uwielbiam spokój:-)

Misiówka ciekawe jak w tej ciazy, bo jak wszystko pojdzie planowo to bedziemy sie cieszyly naszymi maluchami prawie jednoczesnie:-)

Nie chce zapeszac ale juz druga noc przesypiam rewelacyjnie, moze ta wizyta mnie uspokoila i dlatego. Niestety dzis rano mezus obudzil mnie telefonem z pracy bo myslal ze mam wizyte u poloznej i o niej zapomnialm a ja dopiero za tydzien ide. Trudno odpije sobie popoludniowa drzemka:-)

reklama
Do góry