Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Mamuśki!
Ja po wizycie u gina i po USG. Najważniejsze że z dzidizą jest wszystko ok i że nie zmieniła płci, czyli nadal jest dziewczynką, no i to całkiem spora bo ma 3300g. Wychodzi na to że nie będzie nic mniejsza od swoich braci, a może nawet większa.
Do porodu jak na razie się nie wybieram, szyjka wysoko i zamknięta, jedynie co to główka troszkę zeszła na dół, ale nie jest jeszcze bardzo nisko, czyli kulamy się nadal.
Przy okazji byłam dziś w Ikei, dawno tam nie byłam ale jak przeszłam te dwa pietra to ledwo doczłapałam się do wyjścia. Idę poczytać troszkę co tam u Was.....
, już spora ta Twoja krusynka moja jescze dużo mniejsza bo ma dopiero 1900gram ale kopie jakby miała dużo więcej
Atlantica turkusowo-szarego :-)Piszecie ze prawie macie juz wszystko.moze pochwalicie sie jakie wózki żeście wybraly dla swoich pociech?:-d

. Jak zaginie to bedziemy musieli kupic pralke, bo tak sie nie da dluzej

CAMELEON BeeBee GONDOLA SPACERÓWKA TORBA WARSZAW (450810382) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupyChyba dopiero tydzień.......ja kupując na allegro na paczkę krajową czekałam czasami ponad 2 tygodnie.....Anka34 twoja córcia bedzie calkiem spora, pewnie kolo 4kilo, super ze wszystko ok:-)
Czuje sie coraz ciezej i jestem mega zla, bo popsula nam sie pralka. Zamowilismy czesc zamienna z pl i idzie poczta juz tydzien-priorytetem. Jak zaginie to bedziemy musieli kupic pralke, bo tak sie nie da dluzej
![]()