Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem coś o alergii, mam tak od czerwca do sierpnia brrrrJak radzicie sobie z alergią?
Ja jestem pod stałą opieką alergologa. Jestem uczulona nie dość, że na pyłki traw to jeszcze na pyłki bylicy, która kwitnie po trawach. Na razie ratuje się Sterimarem (mam całą listę leków która czeka na ekstremalne sytuacje). Na razie kryzys był 2 razy, ale staram sie ostrożnie z lekami. A czy wy macie jakieś sposoby ułatwiające życie mamie -alergiczce?
poza tym strzelam fochami okropnie, i do łez i furii idzie mnie doprowadzić najmniejszą pierdołą !!! potem sama sobie się dziwię ale jak co przyjdzie do czego to nie mogę sie opanować i masakra .......

. Co prawda czasem mi trochę mdło, ale wtedy zjadam coś kwaśnego (cytrynka, grapefruit etc.) lub walnę trochę mineralki i jest ok. Nie mam humorów -wręcz przeciwnie.Cieszę się z byle czego i nigdzie mi się nie spieszy, choć przed ciążą był ze mnie straszny harpagan. Generalnie jakoś tak złagodniałam w ciąży.