reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie ślicznotki;
ja mam dzisiaj od rana dobry humorek:-D
Mężuś wyszedł do pracy i zaraz wrócił:tak: bo prezes postanowił być milutki i dał wszystkim wolne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Szykuje teraz pokoik dla synusia i jest cały dumny.

A do tego piękna pogoda, więc pewnie zaraz na spacerek się wytniemy.

reklama
Cześć Brzuchatki;-)

A my dzisiaj też w domciu w komplecie bo mój M ma wolne ;-)
Poprzątamy i jedziemy na Pola Mokotowskie a potem na Plac Zamkowy na sesję zdjeciową haha:-)
Jak jakieś zdjecia wyjdą to dzisiaj wstawię i pokażę 38 tygodniowego Wielorybka:-D

Życzę Wam Miłego Dnia kochane Moje.

guess jak tam twoje Słoneczko??

A ja sobie leze, czytam was :-) jem babeczke czekoladowa i pije herbatke z cytrynka.

Choróbsko mnie troche dopadło, tzn. dzisiaj juz lepiej ale dwa dni temu nie mogłam oddychac, a kaszel miałam, ze az mnie dusił.

Torbe juz prawie sobie spakowałam :-D, pakuje sie na raty :-D. Jak mi sie cos przypomni to wkładam do torby :-p. Kosmetyki codziennego uzytku spakuje jak pojade do szpitala, no chyba ze zapomne z nerwów :rofl2:. Zastanawiam sie jeszcze co mam kupic czy te majtki poporodowe czy takie duze podpaski, u nas w szpitalu sa takie duze podpaski (kurde chyba), musze sie zorientowac.

Witam mamuski....

Wchodze i czytam i oczkom moim nie wierze....hahaha

Quess MOJE OGROMNE GRATULACJE:* i buziolki dla Ciebie i córuni ślicznej zresztą:*

No to się zaczęło mamuśki....hahaah oby dalej tak pomyślnie szło....jestem tak zaskoczona,ze szok :-D potrzebuje chwilki,żeby dojsc do siebie:p hahaaha

Cyprysiowa - a my nie załozymy nowego wątku pt. " Rozpakowane grudnióweczki"?

anka uzgodnilysmy ze o porodach , opisy porodów itd bedziemy pisac w "watku porodowym"
A jesli chodzi ci o liste rozpakowanych to mysle ze bez sensu jest zakladac nastepna tylko uzupelniac dane na liscie grudniowek.

Tak w ogole to dzien dobry. mi dzis jakos duszno i slabo od rana. Wczoraj wieczorem myslalam ze urodze tak strasznie bolal mnie brzuch!!!
Bylam na zakupach, kupilam malemu sliczne spiochy z koszulka. Torbe tez mam juz prawie cala spakowana, wczoraj po 24.00 latalam z rzeczami typu kubek bo myslalam ze pojade:-D W ogole kurcze ledwo sie mieszcze w te moje 2 torby a musze jescze zabrac np. kosmetyki, niewiem gdzie mi sie to zmiesci :confused2:

Cyprysiowa dlatego ja sie spakowalam w duza torbe sportowa:-D w mniejsza musialam upychac i jeszcze bym paru drobiazgow nie zmiescila i spakowalam sie we wieksza i mam dosyc luzu ale niebede specjalnie kupowac jeszcze jednej tylko dlatego ze tamta jest dosc spora:-D mam gdzies to czy ktos bedzie dziwnie patrzyl ze z taka duza sie wybieram:-D a mi sie dzisiaj tak jakos dluzy ten dzien mam wrzenie jakby sobota byla bo mezus tez ma wolne dzisiaj;-)

Dagulla, mi tez sie dzisiaj strasznie dłuży, nie jestem nauczona, tak siedzieć w domu. Poza tym mimo, ze mam dziś wolne, to i tak prawie nic nie zrobiłam, jedynie spakowałam torbę, no i przed chwilą ugotowałam obiad i to by było na tyle, nic mi się nie chce.
A swoją drogą, to jak jestem w pracy, to Wy tyle produkujecie, ze cięzko potem nadrobić, a jak mam wolne i mogłabym poczytać, to na BB cisza:-)

hej !

ja drzemke z Liwą uciełam po obiadku !! teraz Liwusnik spi a ja kukam do was !!!

Marzycielka czy lekarz mówił Ci czy po porodzie daje dziecku sie jakis antybiotyk, albo jakis posiew robi czy cos w związku z tym nieporszonym gościem na " p" ??? ja ide do mojego w czwartek i mam tysiąc pytań !

Pytia zdrówka dla Jasia !!!

wiecie na jaki "genialny" pomysł wpadli wczoraj moi rodzice... że pojadą ze mną do szpitala jak będę rodzić i będą czekać na korytarzu aż urodzę :dry: tłumaczę im że będzie jechać ze mną mój M i oni są tam nie potrzebni i nich czekają w domu na na porodówkę i tak nie wejdą a poród rodzinny jest u nas w szpitalu płatny ale oni są strasznie uparci i nie chcą sie dać przekonać...

ehehehhee genialni !! u nas na porodówce tez widziałąm całe rodziny pod blokiem porodowym :baffled: Ja teraz nawet Pawłowi zapowiedziałam ze ma pilnowac co by mi nikt oprocz niego do szpitala nie przychodził, bo przy Liwii to codziennie teście musieli byc i mój tata był 2 razy no i siostra i ja ledwo na nogach stałam na tym korytarzu a oni gadka szmatka a ja tylko marzyłam zeby sobie poszli w .....

Justyna a jakiej firmy masz nawilżacz-bo chcę kupić ale nie wiem jaki wybrać:eek:Bo z tego co widzę to jesteś zadowolona:happy:

ogolnie jestem zadowolona z samego urządzenia. a z tego modelu to tak sobie ja mam z climatic czy jakos tak, minus ze duzy dosyć i jak dla mnie głośno chodzi ! nie zwracałam na to uwagi ale jak byłam rok temu z Liwią w szpitalu to laska przyniosła z domu swój i był mały i cichutko chodził w ogóle nie było go słychać !!
ja kupowałam w obi i wtedy jak szukałam ( jakies 2,5 roku temu ) to nigdzie nie umiałam nic znaleźć a teraz w sklepach widze juz rózne modele i rózne wielkości !
ten mój jest wielkości hmmm duzego garnka :rofl2: a ten od tej dziewczyny chyba ponad połowe mniejszy !! musiałabys sie rozejrzec po sklepach i mój ma fajną funkcje regulacji pary i blokady tej dyszy ze albo keci sie w koło albo w jednej pozycji dmucha !

reklama
Nie no jestem w takim szoku:szok::szok::szok:
mulilo mi sie forum przez weekend i wcale nie moglam otworzyc zadnej strony, a dzis taka niespodzianka

Quess wielkie gratulacje:-):-):-), mała jest przesliczna:-):-):-), zdrówka duzo dla Was i wstwiaj wiecej zdjec:-):-):-)

Do góry