reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wiecie a ja się tak najarałam Marzycielką i jej porodem, że sobie tak myślę, że sama jakbym mogła to bym bez żadnego ale pojechała i rodziła:rofl2: Ma boleć to będzie bolało-mam urodzić to urodzę....hi hi :-p

Tygrysku witaj:tak:

Wysłałam do Marzycielki smska z wypisanymi wszystkimi mamuśkami od których miałam ją pozdrowić, niech wie ile nas jest :-D

I odpisała:
Jesteście kochane!!! Ciekawe czy szybko ta akcja przebiegnie. Na razie boli jak na okres. Dam znać kobietki.

Blizniaki ty na pewno wymyślisz coś takiego, że nas wszystkie powalisz;-).

Dzięki za info Myszqa.
Ja cały czas trzymam kciuki, żeby było szybko i bezboleśnie:tak:

Myszqa przy następnym esku bardzo proszę o przesłanie buziaków i odemnie...;-)

Tygrysku witaj wśród Nas:-) ja jestem w podobnej sytuacji....poronienie i zwolnionko od początku;-)
sawka moja koleżanka przenosiła ciążę o dwa tygodnie i lekarz nie chciał jej wystawić dalszego zwolnienia bo twierdził że może tylko do dnia przewidzianego porodu...przez to straciła 2 tyg macierzyńskiego.....rozumiem że nie miał takiego prawa??
agawar 3maj sie kochana.....może i u Ciebie dziaiaj się coś ruszy....;-)
ANIA ja tez juz od dawna rozwarcie i cisza....juz bym chciała mieć to za sobą...;-)
Cyprysiowa ja ostatnio seksik codziennie i nic....:-(
Agacia ja rano jestem tak głodna że wstaje razem z moim Z o 6 i jem juz śniadanie hahaha:tak: a w nocy zawsze albo wciągnę pomidorka...albo jabłuszko:-D
ewelw daj znać jak po wizycie:-)

reklama
Do góry