reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej mamusie:-D
Widzę że tu od rana napięta atmosfea:nerd:, marzycielka rodzi!!! oj zazdrtoszczę ja jej że juz za kilka chwil się zobaczą z oliwcią:tak:Myszka pozdrów ją tez ode mnie i życz spokojnego porodu:tak:

A swoją droga mam pytanko, oststnio mam coś takiego, że kłuje mnie bardzo w dole brzucha i okolicach krocza, przy okazji napina sie brzuszek i teraz się zastanawiam czy to może Zosia naciska główka na wyjście czy to coś innego...wiecie cos na ten temat:confused:

To kłucie tez mam, moja ginka powiedziała, ze to normalne, ze dzidzia na coś tam naciska.

reklama
Witam mamuski....doczytałam tylko,ze Marzycielka rodzi......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl2:
oszalałam.... jejku, żeby jej szybciutko poszło......no taki szok.....ale jej zazdroszcze...:-)
No się mamuśki rozdwajamy......

Oj Kankiya uderzyłaś w mój słaby punkt - ortografia!!, aż wstyd przyznać ale zawsze miałam z nią problemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedyś jeszcze na studiach napisałam podanie do Dziekana, następnie musiałam się osobiście stawić po decyzję. Siadam cała w nerwach naprzeciwko, a on do mnie jak się pisze jakieś tam słowo już teraz nie pamiętam jakie:baffled: cała zrobiłam się pewnie jak burak czerwona bo to wstyd żeby studentka prawa błedy ortograficzne robiła:-D:-D:-D:-D

Studentka prawa:tak:Jak miło ja też studiowałam prawo;-)

Tygrysku no niezle z ta Twoja ortografia;-) tak jak z moja teraz:-Da tak pozatym patrze na Twoj suwaczek i chyba mi go podkradlas:-D:-D:-D jestesmy na tym samym etapie ciazy:-):-D:-D:-D

Oj Kankiya uderzyłaś w mój słaby punkt - ortografia!!, aż wstyd przyznać ale zawsze miałam z nią problemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedyś jeszcze na studiach napisałam podanie do Dziekana, następnie musiałam się osobiście stawić po decyzję. Siadam cała w nerwach naprzeciwko, a on do mnie jak się pisze jakieś tam słowo już teraz nie pamiętam jakie:baffled: cała zrobiłam się pewnie jak burak czerwona bo to wstyd żeby studentka prawa błedy ortograficzne robiła:-D:-D:-D:-D

Studentka prawa:tak:Jak miło ja też studiowałam prawo;-)
Paola27 niestety już skończyłam studia:-D w moim wieku już na emeryturę się czeka:-D:-D nie no żartowałam z tą emeryturą w styczniu skończę DOPIERO:zawstydzona/y: 28lat:happy2::happy2:

widze ze marzycielka jeszcze nie urodzila ...

Ja wrócilam ze spacerku dosc dlugiego i poszlam do wc i chyba odszedł mi czop, nie jestem pewna na 100%. Zjem obiad i bede sprzatac, moze cos ruszy :-D choc jak czop odchodzi to moge za tydzien dopiero urodzic ale chcialabym zeby to czop byl bo to by znaczylo ze cos sie dzieje

Tygrysku no niezle z ta Twoja ortografia;-) tak jak z moja teraz:-Da tak pozatym patrze na Twoj suwaczek i chyba mi go podkradlas:-D:-D:-D jestesmy na tym samym etapie ciazy:-):-D:-D:-D
oooo KANKIYA faktycznie będziemy miały razem wystrzałowego sylwestra:-D:-D:-D:laugh2::laugh2: ale ostatnio lekarz mnie pocieszył że jeśli Filipek był uprzejmy i raczył zrobić fikołka główką do dołu to w sylwestra najfajniej się rodzi, gdyż to wszystko jakoś sprawniej idzie. Pytam się dlaczego a on że przecież położne chcą też troszke poświetować i przywitać sylwestra:szok::szok:

widze ze marzycielka jeszcze nie urodzila ...

Ja wrócilam ze spacerku dosc dlugiego i poszlam do wc i chyba odszedł mi czop, nie jestem pewna na 100%. Zjem obiad i bede sprzatac, moze cos ruszy :-D choc jak czop odchodzi to moge za tydzien dopiero urodzic ale chcialabym zeby to czop byl bo to by znaczylo ze cos sie dzieje

ooo super Cyprysiowa:-) widze, ze nastepna w kolejce:-D zycze Ci aby to byl czop i zeby zaczelo sie cos dziac:tak: dawaj znac jakby co;-)

reklama
cyprysiowa trzymam kciuki zeby cos ruszylo wkoncu juz masz 38 tydzien to juz czas :-D teraz to juz jedna po drugiej pewnie zaczniemy ;-) mam taka nadzieje bo tez zazdroszcze marzycielce ze juz niedlugo bedzie trzymac swoja coreczke;-)

Do góry