reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witam!!! dawno mnie nie było:) bardzo dawno. pewnie mnie nie mało kto pamięta;-)
ale piszę ponieważ termin mi się przesunął na 15 grudnia:p a miałam rodzić pod koniec. więć przeogromnie sie cieszę że już nie długo:-) wielka buźka!
Hej Pola a w ktorym szpitalu planujesz rodzic??? Bo ja raczej na kamienskiego;-)

hejka dziewczynki...wpadlam zobaczyc co slychac i widze ze juz powolutku zaczynacie sie rozpakowywac:0gratuluje wszystkim ktore juz tula swoje malenstwa a reszcie zycze szybkiego i lekkiego porodu....ciesze sie ze udalo wam sie dotrwac do konca nie zmieniajac watku tak jak ja

Ja odebrałam wyniki z paciorkowca, na szczescie nie mam tej paskudy:tak: Ale wyszły w wymazie jakieś bakterie czy coś i dostałam globulki dopochwowe. Ale pytalam, czy to może być groźne dla dzidzi i ginka mówiła, że nie, że obecność tych grzybów w pochwie jest naturalna, tylko w czasie ciąży mogą się namnożyć i tak się u mnie własnie stało.
No a poza tym to jak na razie cisza ;-)

Jakoś długo Marzycielka się nie odzywa, ciekawe, co tam u nich.

edee - trzymam kciukasy za udaną wizytę.

ja też planowałam na kamieńskiego, ale przez parę dni leżałam na patologii jakiś czas temu i nie byłam zadowolona. ogolnie lekarze niby mili położne trochę gorzej, ale lekceważą wiele problemów niekiedy są to bardzo poważne problemy. (ale piszę o oddziale patologii) chcociaż moja siostra trójkę dzieci rodziła włąśnie tam i była zadowolona:-) a ja będę rodzić w swidnicy.

hejka dziewczynki...wpadlam zobaczyc co slychac i widze ze juz powolutku zaczynacie sie rozpakowywac:0gratuluje wszystkim ktore juz tula swoje malenstwa a reszcie zycze szybkiego i lekkiego porodu....ciesze sie ze udalo wam sie dotrwac do konca nie zmieniajac watku tak jak ja

Aga jak miło, że nas tu odwiedzasz. Trzymam kciuki, żeby tobie też się udało. Buziaki

Aga _irlandia jak milo ze do nas zagladasz , co nowego u Ciebie, staracie sie czy jeszcze czekacie na odpowiedni moment? buzki i powodzonka

Pytia ja tez mam jakies bakterie i dla dzidzi nie sa niebezpieczne tylko dla pecherza plodowego, ktory przez nie moze wczesniej peknac - co wiaze sie z wczesniejszym porodem

Pola ja tez lezalam na patologii na kamienskiego ponad tydzien i szczerze Ci powiem, ze polozne to byly jak Anioly;-) i ogolenie rodzinna atmosfera dlatego zdecydowalam sie tam rodzic choc wczesniej slyszalam opinie, ze tam jest "rzeżnia":-D zobaczymy jak bedzie na porodowce;-)

teoretycznie rzecz biorac nie staramy sie bo ja ide do pracy ale....coz....moze cos bedzie:):):)jesli nawet to mam nadzieje ze w koncu uda mi sie donosic normalnie ciaze....i miec tego upragnionego synka....3 corki juz sa hehhehe

reklama
Do góry