reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no własnie o tym myślałam tylko nigdzie nie jest napisane czy on też się składa jak parasolka
Pisze jak wol na samej gorze:-D:-D
[FONT=Comic Sans MS, cursive]proponujemy Państwu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS, cursive]nowy wózek spacerowy składany w laskę [FONT=Comic Sans MS, cursive]SATURN model 2009 firmy CONECO[/FONT][/FONT]
w następujących kolorach:
morski

Juz jestem:-)
Kupilam bilety na 28 i dobrze Anoli, ze mi przyppomnialam o EasyJet bo okazalo sie duzo taniej:tak: I czas lepsze po z ryana mam lot o 6 rano, to trzeba byc po 4 to o 2 w nocy trza dziecia budzic:szok: A z Easy mam na 11.20 wiec spoko:-D
A co do tych wozkow to nie wiecie czy da sie gdzies dokupic sama ta tacke na picie i te pierdoly? Bo ja mam tylko taka hmm miekka porecz do gryzienia:-D

A skąd latasz? i gdzie ladujesz? bo ja latam z luton do berlina i mam easy jetem najtaniej. Moja kumpela tez kiedys taka promocje wyczaiła ale za 1Ł tylko ze jak doliczyli podatek koszt bagazu i inne pierdoły to wyszło drozej niz u innego przewoznika bez promocji:tak:

No wlasnie,niby ten sam model a te na allegro jakies folklorystyczne:-D:-Di foteliki tez,a nasz super:tak:

wlasnie looknelam leci program o easy jet,jak to lot nie wypali,bo np pogoda marna i ludzie sie zloszcza:-D:-D

My juz 3 lata tylko tymi liniami latamy i jestem jak narazie zadowolona. Raz tylko ze wzgledow atmosferycznych wyladowalismy na innym lotnisku ale dowieziono nas autokarem. Wiadomo ze mozna byc wsciekłym ale przeciez przewoznik nie odpowiada za pogode:no:

u nas grad jak 2 złote:szok::szok::szok::szok::szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a ja wlasnie przypalilam garnek:zawstydzona/y: i to od tesciowej:zawstydzona/y:

O matko nie strasz mnie, bo jak bede jechala taki kawal z wozkiem, pimkiem i calym ekwipunkiem a oni odwolaja lot to sie przykuje do samolotu i zrobie strajk glodowy:szok: Moglam doplacic ryanem, teraz moje skapstwo obrozi sie przeciwko mnie :no::no::no:

My mamy taki i jesteśmu zadowoleni. Młody jeździ w nim odkąd skończył 5 miesięcy.
PRAWIE NÓWKA SPACERÓWKA --ABC DESIGN AMIGO (681380073) - Aukcje internetowe Allegro

A ze spacerówek to mam Emmaljungę, tylko trochę ciężka jest :-) O taką, nawet kolo identyczny Emmaljunga Smart Duo Combi--- SUPER OKAZJA!!!!!!!! (679224284) - Aukcje internetowe Allegro
Tutaj pelno tych wozkow emmaljunga...A mi sie jak czort nie podobaja:szok:A cenowo za nowy prawie tyle co za quinny...

Zapomnialam o Natalcee...:-D
Nie martw sie bedzie dobrze...program zrobili juz o takich ekstremalnych sytuacjach...:tak:

ooo,jestes;-);-)
jak sie miewasz??jak kolano??
kolano niby oki, ale jak juz pisalam wyzej ze skutki uboczne sa, i na pewno juz nie pojde wiecej na to naklucie tylko na operacje
w zciu nie uwierzylabym ze zastrzysk w kolano potrafi takie rzeczy robic z calym organizmem
a ja wlasnie przypalilam garnek:zawstydzona/y: i to od tesciowej:zawstydzona/y:
od tesciowej mozna, kupi inny;-);-);-)
a dja spokój szkoda już języka strzępic na to wszystko:wściekła/y:
nie szkoda, wal prosto z mostu

reklama
Do góry