reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czesc dziewczyny :-)
Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,:baffled: jak mnie wpierniczaja takie osobniki:angry: normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie:baffled: jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł:angry::baffled: to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...

u nas znów nocka do d..y, Nusia budzi sie co chwile i pojekuje, niespałam prawie cała noc, chodziłam i tuliłam ja na raczkach... normalnie nie wiem co jest kaman:confused: , a do pracy trzeba chodzic...

to tak jak ja. Mój dzieć też w skarpetkach albo na bosaka o co strasze panie często mi suszą głowę więc myśle ze do tego klubu jak najbardziej pasuję ajko wyrodna matka co nie zakłada dziecku nawet skarpet.
Napisz podanie, to moze z Tygryskiem, jako szefowe tego klubu Cię przyjmiemy, zastanowimy się:nerd:

Asiulka, ale Ci zazdroszczę Tunezji, też mi sie marzy, ale teraz z trójką dzieci to chyba mam marne szanse. Zresztą ja jestem taka głupia, ze ja wszędzie ciągam dzieci ze sobą, nie umiem inaczej:zawstydzona/y:, wiec Tunezja i inne cudne kraje muszą poczekac do emerytury:szok:

Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,:baffled: jak mnie wpierniczaja takie osobniki:angry: normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie:baffled: jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł:angry::baffled: to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...

QUOTE]

Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział :-D, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture :-D.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !

QUOTE]

Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział :-D, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture :-D.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !
CYPRYSIOWA SYNUŚ -MAŁY MODEL ALE PAN POLICJANT -CIACHO

BLIŹNIAKI JA TEŻ NIE MAM BUTÓW DLA JAROSŁAWA I PISZĘ PODANIE:
"PROSZĘ O PRZYJĘCIE MNIE ZOZAKOZA DO STOWARZYSZENIA WYRODNYCH MATEK"

UPS ZAPOMNIAŁAM SIĘ PRZYWITAĆ
DZIEŃ DOBRY:-)
MAM PROŚBE KTOŚ NIEDAWNO BYŁ W PORONINIE W TAKIM FAJNYM PENSJONACIE (CHYBA PYTIA) PROSZĘ O NAMIARY

Dzień dobry,
ja juz po śniadanku, Wiki za chwilę kaszkę będzie jadł, i jeszcze nie wiemy co potem....hmmm...zupa pieczarkowa:-Ddla nas oczywiście, a popoludniu spacrek

Beciaczku, jak tam przytulanki?

:-D:-Dsuper, dziś rano @ przyjechała, więc wczoraj trzeba było z góry nadrobić zaległości na te najbliższe kilka dni:-D:tak:

Agaciu pewnie Mateuszek był stęskniony po całym dniu jak nie widział taty za nim:tak: My z Filipkiem zawsze ok 17 idziemy do kuchni wsadzam go do leżaczka i sobie spokojnie gotuje obiadek a Filipek sie grzecznie bawi ale jak tylko moj A. wchodzi do mieszkania i Filip go zauwaza to A nie jest w stanie nawet sie umyc i przebrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p

dokładnie to samo, jak jest ze mna to grzeczny, a jak Tata przyjdzie to ryk niesamowity, zaraz go musi brać. Ostatnio zaczął robić awanturę jak tata do pracy wychodzi,:szok::tak: płacz niesamowity, a najlepsze jest w wózku ze mna nawet i 4godz siedzi grzecznie na spacerku, tylko E. z nami idzie po 30min ogląda sie do tyłu z jękiem:,,tata na rączki'' tata się śmieje, bo juz wie, że mały cwaniak, ale serducho miękknie i bierze go w końcu na rączki:-D:tak:

W końcu rano nawiedził mnie @:-) Po 39 dniach. Także na razie nie będzie kolejnego dzidziolka, z czego bardzo się cieszę, bo to zdecydowanie nie czas:tak:
W czwartek lecimy na tydzień do Tunezji. Z jednej strony bardzo się cieszę, że odpocznę od wszystkiego ale z drugiej strony nie wiem jak wytrzymam bez mojej marudy tydzień:-(

no widzisz, a tak sie martwiłaś, a Ty juz nie karmisz prawda?to może na jakies tabsy się zdecyduj, nie będziesz się martwić, ja biore i jak w zegarku...zawsze rano we wtorek po 28dniach...i niestety dziś nadszedł ten dzień:dry:

A mam takie pytanko dziewczyny czy wiecie cos na temat spiral?ja tak myślę czy by tabletek nie odstawić i w PL spirali sobie nie założyć, ale za dużo na ten temat nie wiem i boję się trochę, że lekarz może źle założyć albo coś i może boleć....no i chyba kontrolę trzeba mieć często?a nie wiem jak to będzie potem tu w UK

reklama
Do góry