reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja?a ja? butki mój Wiki ma, ale mnie Tatuś ganił, i mu zdejmował bo mu się stopki pocą, hehe, no to sobie dałam spokój, i sama tez nie zakładam, jak w domciu to tylko skarpetki, albo czasem rajtopki jak chłodniej, a jak gorąco i na spacerek idziemy to nawet i boso...więc też do wyrodnych się zaliczam?:-D
Ciebie nie przyjmujemy, bo Ty sie na wyrodniuchę nie nadajesz, jak Wiki sie uderzył czy spadł z łóżka ro 2 dni nie moglaś spac:-D

Ciacho mam: kruszonka z morelą, pychota,zapraszam. A kawusia zaraz się zrobi.
PRZYJĘTA!!!!!!!!!!!

Kokusię tez biezremy, bo ona też z tych nie przejmujących się

bliźniaki masz 2000 postów brawooooooooo
a ja to w końcu przyjęta ?????????????
dzieki, nawet nie zauważyłam:zawstydzona/y:
Przyjęta, a jak by inaczej

Hurrrrrrraaaaa!

Ale mogę dziecia już spod wersalki wyciągnąć, bo trochę mi się go zrobiło szkoda. Wlazł parę minut temu i nie umie wyjść. Troszkę już wyć zaczyna. Oki . Tylko ten raz!
No, wyciągnij, juz wyciagnij, niech sie nie męczy biedaczek

ale ja na tym watku pisałam, ze na basen idę!:dry:
Ciacho mam: kruszonka z morelą, pychota,zapraszam. A kawusia zaraz się zrobi.

No moze wystarczy jak nas ładnie poprosisz, jakaś kawka i dobre ciacho do tego:-D
mnie przekupila tym ciastem hhihhi:-D:-D:-D:-D

Ciebie nie przyjmujemy, bo Ty sie na wyrodniuchę nie nadajesz, jak Wiki sie uderzył czy spadł z łóżka ro 2 dni nie moglaś spac:-D

PRZYJĘTA!!!!!!!!!!!

to ile my juzmamy tych czlonkiń?Z?????????? jakas liste musimy stworzyć:confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled:
Hurrrrrrraaaaa!

Ale mogę dziecia już spod wersalki wyciągnąć, bo trochę mi się go zrobiło szkoda. Wlazł parę minut temu i nie umie wyjść. Troszkę już wyć zaczyna. Oki . Tylko ten raz!

no dobra skoro musisz ale jak tylko sie uspokoi to znow do wersalki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
a mój był chrzczony w rajtuzach, bez butów
Moja była chrzczona 15 lutego i w kościele było strasznie zimno więc musiała miec buciki. Ja tam nie uznaje butów u dziecka które jeszcze nie chodzi :no:no chyba że jest mróz trzaskający a mały wiercipięta się rozkopuje z kocyka:tak:

:-DBeciaczku musiasz sie poprawic.
Jako członkini klubu obiecuję że jak uda nam się z Beciaczkiem spotkac to osobiście popracuję nad jej zachowaniem:-D:-D;-)

Dziękuję baaaaaardzo:tak::tak::tak::tak::-D:-D

biedbny dzieć pod wersalką trzymany to już zanosi się na znęcanie
O i tu się muszę zgodzic;-):tak:No chyba że Lilac postanowiła od razu na jakąś przodowniczkę startowac:-D:-D:-D

Do góry