reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

edee
urlop superasny, leze na sloneczku, opalam sie, kapie sie, tatus, moi bracia, moj ttaus opiekuja sie mala:-D:-D:-D:-D:-D
wyrodna matka jestem, jak nic:-D:-D:-D:-D

reklama
edee
urlop superasny, leze na sloneczku, opalam sie, kapie sie, tatus, moi bracia, moj ttaus opiekuja sie mala:-D:-D:-D:-D:-D
wyrodna matka jestem, jak nic:-D:-D:-D:-D

jak nic to mało napisane :-p:-D:-D:-D:-D:-D, ale nie musisz nam niewczasującym tak słodko i kolorowo tego byczenia Twojego opisywać :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D, a nie mówiłam Ci czasem czy nie zabierzesz mnie ze sobą :confused::confused::confused::confused::confused: a może mi się tylko śniło :confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(

oj pusto, ja dziś taka senna jestem niedobrze mi teraz jem i ide szybko sie trochę przespać puki Fifi śpi gdyz nawet na klawiaturze nie mam sił pisac:-:)-(
Ja tez jestem,tak jakby bo wyruszamy na rejony za chwilku,mamy spore opoznienie,bo mnie kumpela z coreczka nawiedzila:tak::tak:
Wiec gotuje tylko ryz do chinczyka,co go wczoraj upitrasilam,coby obiad byl jak pan domu...:-D:-D:-D powroci z pracy i lece osiedle poogladac:-)

Heloł, mój dzieć był dzisiaj strasznie marudny, myślałam że oszaleję, bo mężowy w tym tygodniu na popołudnia pracuje, więc od 13 jestem tylko z małym. Ok 17 poszłam z nim do siostry, niech chrzestna mama też się pomęczy, a co :-p no ale tam już był grzeczniutki, mój kochany ściemniacz, udawał aniołka :cool2: dopiero przed kąpaniem odkryłam powód marudzenia - ząbek! Narazie tylko koniuszek wystaje, ale jest! :-D Kurcze, ale jestem podekscytowana, hahaha, w życiu bym nie pomyślała tak z 3-4 lata temu że się będę ząbkiem tak podniecać :-D

reklama
Cześć mamusie. Wpadam jak po ognień, bom zajęta ostatnio okrutnie. Na nic nie ma czasu, chodzę spać po północy, a i tak z wszystkim nie wyrabiam.
Ale tak pokrótce - dzisiaj byliśmy w Chorzowie w Wesołym Miasteczku, Jasiek miał uciechę ogromną, a Hania była nad wyraz grzeczna, aż w szoku jestem. Siedzimy i raczkujemy już pełną parą, co wszystkim nam przyniosło ulgę, bo królewna wreszcie raczy troszkę zająć się sobą. Choć oczywiście trzeba ją mieć na oku, bo obgryza kable do laptopa w wolnej chwili.

Ale widzę, że i inne dzieciaczki łobuzują, Alanek to pewnie coś tam sobie fajnego pod tym łóżeczkiem wynalazł :-D
ollcia - gratulujemy ząbka!

Do góry