reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Wszystkiego najlepszego dla mojej synowej najcudowniejszej ,najslodszej , najkochanszej ,i w ogóle naj naj naj od teściowej i ukochanego który śle tysioc caluskow:tak:

Wszystkiego najlepszego dla reszty naszych dzisiejszych solenizantów Hani , Marysi ,Alicji oraz Oskarka:tak:

reklama
no i moge sie wkoncu przywitac dzien dobry:tak:

nocka ekstra pobudka o 3 na cycka potem o 7 myslalam ze juz koniec spania bo zaczal sobie rozmawiaci juz chcialam wstawac a on zasnal:-D i jeszcze sobie spi:tak:

hej dziewczynki. Mam ta prace:tak: troche mi zal Lutka:-(

Gratulacje.

A my już na chodzie.
Za oknami buro i pada bleee dzisiaj to już do d..y ta pogoda.
No nic później posprzątam w domu po prostu.

Młoda w nocy zjadła mleko Bebilon 2 i nic jej nie było.
Ale leje się z nosa i boję się żeby się na oskrzela nie rzuciło bo próbuje tą flegme odkaszlnąć.

Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów!!:-);-)

idz idz kochana trzeba korzystac :tak:

a my jemy wlasnie zupke tyle ze co druga lyzeczka laduje na moim dziecku badz na podlodze bo wywija zabawka przy okazji i dziecko nadaje sie do kapieli a ja chcialam zaraz isc do babci:sorry::-D

Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!
Postaram się wszystko nadrobić!!!! Obiecuję!!!!!!!:sorry::sorry:

Lubicie mnie nadal????:-(

Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!

hmmmm:sorry: musze sobie przeanalizowac wszystkie za i przeciw .... niestety nie znalazlam zadnychprzeiw takze niepozostaje mi nic innego jak wybaczyc ci nieobecnosc:-D

reklama

Noooooo wreszcie :wściekła/y:
Za kare teraz nadrabiaj wszyyyyyyystkie posty :sorry::-D

Do góry