reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!
Postaram się wszystko nadrobić!!!! Obiecuję!!!!!!!:sorry::sorry:

Lubicie mnie nadal????:-(
lubimy:tak::tak::tak::tak:
ale za kare musisz nam zatanczyc:-D:-D:-D:-D:-D

a my juz w domciu
Karolinka juz zjadla kanapeczke i jajeczko, zadowolona na maksa, wiec smakowalo jej
a mamusia popija herbatke, bo kawke juz pilam o 7.00, zrobil mi ja student:szok::szok::szok::szok: wchodze do pokoju a tam juz kawka czeka, mialam takie oczy:szok::szok::szok::szok:no i mam taka cicha nadzieje ze zawsze tak bedzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D
pogoda wiadomo jaka---jesienno-depresyjna:-(
dzis juz do pracki wieczorem nie ide, wiec obijam caly dzien, bo jestem mega zmeczona, codzienne wstawania o 5.00 straszne mnie mecza, ale damy rade:tak::tak::tak::tak:
milego dzionka kochaniutke:tak::tak::tak:

reklama
a mamusia popija herbatke, bo kawke juz pilam o 7.00, zrobil mi ja student:szok::szok::szok::szok: wchodze do pokoju a tam juz kawka czeka, mialam takie oczy:szok::szok::szok::szok:no i mam taka cicha nadzieje ze zawsze tak bedzie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

no, no, no ;-)
jakbyś miała takich studentów w nadmiarze to podeślij mi tu jakiegoś :-D tylko przystojnego poproszę :zawstydzona/y::-D

u nas też pogoda ochydna :no: ale przynajmniej obiadu robić nie muszę bo jedziemy na obiad dziś do teściowej.

Wczoraj myślałam że wyjdę z siebie :no: Jak zwykle Bartek usnął ok 19. Zazwyczaj do 22-23 śpi w łóżeczku, później wstaje i czeka żeby go przenieść do nas :sorry: Wczoraj wstał już po 21, wzięłam go więc, ułozyłam, zasnął. Mężowy siedział przy kompie, ja ułozyłam się wygodnie w łóżku z książką, otworzyliśmy sobie po piwku i się zaczęło :no: Bartek budził się co chwilkę :eek: układałam go, zasypiał, ja do książki, a on znowu się budził i tak w kółko :no::confused2: normalnie ani jednej strony nie przeczytałam :eek: w końcu po 23 stwierdziłam że to nie ma sensu i poszłam z nim spać :confused2:

reklama
Witajcie;
ja dzisiaj sobie pospałam, bo mężowy łaskawca później jedzie do pracy (oczywiście wraca jutro...).

Cześć dziewczynki!!! Nie bijcie za to że mnie tak długo nie było! Starałam sie, ale niestety miałam takie strasznie wypełnione te dwa tygodnie ostatnie że na nic nie miałam czasu!
Postaram się wszystko nadrobić!!!! Obiecuję!!!!!!!:sorry::sorry:

Lubicie mnie nadal????:-(

Lubimy. Kiedy Lambada?

Hej witam z poranną kawką:tak::tak::tak::tak:

Ja też z kawą.

Do góry