reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dzień dobry bardzo:-D

my dziś pospaliśmy do 9, zaraz się biore za śniadanko i nadrabianie, bo widzę juz kilka stron naskrobałyście:tak:

a z dobrych wiadomości, dzwoniłam przed chwilą dowiedzieć sie o nasz dodatek i sie okazało, że nam przyznali całkiem sporo, i będę mogła w domku siedzieć, a pieniążki będą normalne jak do tej pory, aż idziemy dzis to uczcić z mężusiem kolacyjką i kinem....no oczywiście już do niego do pracy zadzwoniłam, bo nie wytrzymałam z radości,
miłego dzionka

no więc tak, ja zaraz po kawusię biegnę, ale bez ptasiego mleczka:no:twarda będę:tak:
Lambadę zobaczę bardzo chętnie:tak::-D
no i oczywiście
Buziaki ogromne i wszystkiego najpiękniejszego dla naszych kochanych maluchów dziś świętujących!!!
STO LAT I GRZECZNYCH RODZICÓW!!!;-):tak:
Wiki już drżemie, a jak wstanie to idziemy na miasto, bo my dziś wesołe miasteczko mamy:tak::-Dto taka tradycja co roku, może jeszcze z mężem sie popołudniu załapię przed kolacja:tak:bo ja strasznie lubię jak mnie tak do góry nogami coś:-Dtylko mężu kiespki towarzysz, bo zaraz mu się w głowie kręci

Witam piątkowo
jeszcze kilka godzinek i mam weekend, hura:-).
Zaliczyłam już z Młodą doktórkę, na szczęście osłuchowo czysto, tylko cos w gardełku, damy syropek i będzie ok.
Mnie coś łeb nawala, chyba po kawce

NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZONKA DLA NATALKI, MARYSI, HANI, ALI I OSKARKA

Beciaczku, fajnie macie z tymi dodatkami, siedzisz sobie w domku, a kasa sama płynie.

Agatkas, oczywiscie ze lubimy, ale lambadę tez chętnie zobacze

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Pogoda taka, że nic się nie chce:no: Nawet obiadu dzisiaj nie robię, a co tam, wolne sobie zrobię:-D Zaraz kładę Pati spać i będę się nudzić przed kompem...:sorry:

Idę bo już się na mnie wspina jakiś mały szkrab...:sorry:

reklama
Do góry