reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

je siedze z herbatka bo mezowy mi zrobil kawe ale przeslodzil i odechcialo mi sie a sernik:sorry2: zaraz zobacze moze cos mam ale ja nieprzepadam za sernikami takze nawet niebede wiedziec czy dobry bedzie o ile mam wogule jakis przepis:sorry2::-D

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dziesiejszych solenizantów słodziutkiej Lenki i przystojniaczków Ksawerka i Wiktorka;-)
Podpinam sie,bo weny mi brak....

Witam mamuski.....

Martqię siędzisiaj strasznie,bo Mari ma od wczoraj rano podwyzszoną temperaturke.....wczoaj miała 37,9- 38, a dzisiaj o 10 połozyła sie spacku i spała do 12:20 byłam w szoku takim :szok: wstała chce ja przebrac a ona cała rozpalona, policzki czerwone i miala 39 ale poczekalismy z daniem czegos na zbicie i poki co ma 38,7.....nie wiem czy cos dac czy nie.... do tego ma rozwolnienie.....:-:)-:)-(co zagladam w pielsuzke to jest taka kupcia z delikatnym sluzem np i taka musi byc wodnista,bo prawie cała wsiaka w pieluszke....

Kurcze wczoraj dalismy jej troszke gruszki i piła przed wczoraj kompocik śliwkowy moze od tego????? jaja ja jestem głupia moze ona za mała na takie rzeczy...... martwi sie strasznie :-:)-:)-:)-:)-(

kanus a moze to na zabki :sorry2: oby to zabki a nie cos powazniejszego trzymajcie sie kochane:tak:
Dagulla dziekuje kochana:*

Nio ja tez myslałam,ze na zabki.... jak małej wychodziły dolne jedynki to tez miala troszeczke podwyzszona temperaturke...a u góry jeszcze nie ma zadnych wiec moze???

Ogolnie wariuje i nie marudzi jakos wiecej.....tylko ja widze,ze jest tala troszke zamulona....

Cyprysiowa pochwal sie nowym nabytkiem;-)

Kana szkoda mi Mari :-( Kacper tylko mial goraczke przy trzydniówce także wiem ze to nic przyjemnego patrzec na takiego dzieciaczka:-(

a ja zaraz bede szamac pyszny obiadek:tak:

Kurcze mam dola,jeszcze 2 dni i do pracy:-( ale poprawilam sobie wczoraj nastroj nową plazmą:-D
Cyprysiowa, nie chcę się wymądrzać ale chyba lepiej pozbyć się doła czym prędzej i jakoś naturalnie do tego podejść. Nie czytałam wcześniej ale pewnie już przyzwyczajałaś małego do rozstań więc będzie dobrze. W tym dniu potraktuj swoje zniknięcie jako normę, buzi, buzi, przytulaski, papa,wrócę o tej i o tej a teraz słuchaj cioci i sio. Ewentualne łzy za drzwiami. Maluchy doskonale wyczuwają nasze nastroje i się z nimi utożsamiają. I nie wracać jak mały będzie płakał. Mój całe szczęście nie płakał.

reklama
Cyprysiowa pochwal sie nowym nabytkiem;-)

Kana szkoda mi Mari :-( Kacper tylko mial goraczke przy trzydniówce także wiem ze to nic przyjemnego patrzec na takiego dzieciaczka:-(
oj nio u nas jak była trzydniówka to ja po prostu ryczałam jak patrzałam na Mariczkę....straszne...mama nadzije,ze teraz raz dwa i pojdzie sobie sio.....

Do góry