je siedze z herbatka bo mezowy mi zrobil kawe ale przeslodzil i odechcialo mi sie a sernik
zaraz zobacze moze cos mam ale ja nieprzepadam za sernikami takze nawet niebede wiedziec czy dobry bedzie o ile mam wogule jakis przepis

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam ale nie wiem czy jestes zainteresowana bo naprawde niewiem co to za cudo![]()
Podpinam sie,bo weny mi brak....Wszystkiego najlepszego dla dziesiejszych solenizantów słodziutkiej Lenki i przystojniaczków Ksawerka i Wiktorka;-)
Dagulla dziekuje kochana:*kanus a moze to na zabkioby to zabki a nie cos powazniejszego trzymajcie sie kochane
![]()
Cyprysiowa, nie chcę się wymądrzać ale chyba lepiej pozbyć się doła czym prędzej i jakoś naturalnie do tego podejść. Nie czytałam wcześniej ale pewnie już przyzwyczajałaś małego do rozstań więc będzie dobrze. W tym dniu potraktuj swoje zniknięcie jako normę, buzi, buzi, przytulaski, papa,wrócę o tej i o tej a teraz słuchaj cioci i sio. Ewentualne łzy za drzwiami. Maluchy doskonale wyczuwają nasze nastroje i się z nimi utożsamiają. I nie wracać jak mały będzie płakał. Mój całe szczęście nie płakał.a ja zaraz bede szamac pyszny obiadek
Kurcze mam dola,jeszcze 2 dni i do pracy:-( ale poprawilam sobie wczoraj nastroj nową plazmą![]()
oj nio u nas jak była trzydniówka to ja po prostu ryczałam jak patrzałam na Mariczkę....straszne...mama nadzije,ze teraz raz dwa i pojdzie sobie sio.....Cyprysiowa pochwal sie nowym nabytkiem;-)
Kana szkoda mi Mari :-( Kacper tylko mial goraczke przy trzydniówce także wiem ze to nic przyjemnego patrzec na takiego dzieciaczka:-(