reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Heloł :-)

Z tym spaniem to chyba tylko my z Alanem jesteśmy inni :sorry::eek:
bo ja ma iść rano po mleczku kolo 9 spać sam to śpi właśnie max. 30-40 minut, a jak idziemy spaćku razem to zawsze śpimy kolo 2 godzin :tak::tak::tak::szok: , dlatego przeważnie Alan śpi z mamusią :tak::tak: i wszyscy są szczęśliwi :tak::tak::-D:-D
Edee to tylko pozazdrościc.....a gdzie Ty byłas jak Cie nie było......co?????????????

reklama
Bez bicia się przyznaję, że tylko Was czytałam, ale ostatnio jakieś dołki zaliczam, i jakoś na nic nie mam ochoty, a wszystko i wszyscy mnie wkoło wkurzają :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( może to wina pogody, oby :sorry:
EDEE TO NIE JESTES SAMA.... ja dopeiro dzisja jakos takos lepszy humorek na 100%....słoneczko świeci, MARI ma się juz lepiej to tylko sie cieszyc...:tak::tak::tak:

Nie smutkaj sie i nie żłosc:*:*:*.

Jak u Was jest z nieobecnościami na zajęciach z basenu(np. z powodu choroby)-pytanie do mamusiek chodzących na organizowane zajęcia??

u nas jeśli dzieciaczek jest chory a ma zaświadczenie od lekarza, to te zajęcia przechodzą na następny miesiąc ( czyli w kolejnym miesiącu płaci się mniej ). Ale bez zaświadczenia przepada.

co to za fabia i nowy wątek? :no::eek::crazy:

:szok::szok::szok::eek:jakoś dziwnie

ja się tylko witam i uciekam,
humor beznadziejny, wściekła jak osa, juz takie plany miałam i się cieszyłam, a tu jak zwykle tylko problemy z urzędami, Wiki tylko sie obudzi, zje obiadek i wychodzimy zrobic awanturę w urzędzie:tak::tak::tak::angry::wściekła/y:bo już cierliwość straciłam:wściekła/y:może później wam napisze o co chodzi, bo teraz to nawet pisac mi się nie chce, a i tak nic to nie zmieni,

miłego dzionka kochane

hejka u nas dzis bylo cieplutko wiec dlugo spacerowalismy:tak::tak::tak: dzien tak szybko minal ze nawet czasu na bb nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale juz nadrabiam:tak::tak: a co takiego bylo w "Rozmowach w toku"???????

reklama
Dzień doberek:-)

Madzienka ja żałuję,że nie wiedziałam,ze będzie taki temat w rozmowach w toku,bo bardzo chętnie bym się zgłosiła...I powiedziała w końcu jaki ja koszmar przeżyłam...

U nas ciężko ostatnio.Fabian znów robi kupy ze śluzem,po kilka dziennie,jeść nie chce,ostatnio miał gorączkę,płacze ciągle...Chyba znowu idą zęby...Dzisiaj zasnął po 10:00 to spał 2,5 godziny i teraz znowu śpi już godzinę.Ciekawe co będzie w nocy:sorry:

A ja strasznie tęsknię za Mariuszem i już głupieję w tym domu:-( Pogoda ciągle brzydka,cały dzień szaro i ciemno...Ale nawet jak pada to wychodzimy to przynajmniej czas jakoś leci...Zaraz poczytam co tam pisałyście.

Do góry