reklama
Agacia82
Mami :)
gratulacjeChwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.

Agacia82
Mami :)
no zaniedbujesz nasprzepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego netaale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam
ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...
ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac
przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing
ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?

Chyba jeszcze zadne z dzieci ie chodzi ...
asiulkaa
Fanka BB :)
Patrysiu my z mezem mamy konflikt, ja mam Rh-, a on +. I sytuacja wyglada tak, ze praktycznie przy pierwszym dziecku nie ma zagrozenia, jedynie robi sie czesciej badania na przeciwciala Anty Rh i jesli dzieciatko dziedziczy czynnik Rh po ojcu to po porodzie podaje sie matce zastrzyk z przeciwcialami, zeby nie bylo zagrozenia dla kolejnego dzieciatka. U mnie Filip odziedziczyl czynnik Rh po mnie, wiec tego problemu nie bylo. W kazdym badz razie niech kolezanka sie nie martwi, bo przy pierwszym dzieciaczku nie ma powodow do niepokoju, a poza tym w dzisiejszych czasach konfikt serologiczny nie jest jakis strasznym problemem;-)Cześć kochane.
Mam pytanie, bardzo bardzo ważne. Moja przyjaciółka jest w ciąży i ma grupę krwi minusową. Czy któraś z Was miała konflikt krwi??? Czy coś trzeba przyjmować na początku ciąży, czy na końcu?? Bardzo proszę o odpowiedzi :-)
M
marzycielka
Gość
Cześć mamuski :-)
Wiem, wiem, rzadko mnie tu widać ostatnio, ale musze sie Wam pochwalić, otóż ... czekałam na mieszkanie komunalne dłuuuugo, i wczoraj dostałam list, że jest mieszkanie do obejrzenia, więc dziś byliśmy
jest w bloku, na ostatnim pietrze :-
wściekła/y:, 2 duze pokoje, kuchnia, spiżarka nowe panele, wymalowane. poprostu suuuuper
ale się cieszę nawet mi nie uwierzycie
za 2 tyg. podpisujemy umowe i przeeeeeprooooowadzka
, aha i duuuuuuży balkon
, poprostu lepiej juz chyba nie mogło się nam trafić
, a bałam się, że bedzie do du... i ze bede musiała odmówić, a tylko raz można zrezygnować
Ale jestem happppyyy :-):-):-):-):-):-) wpłacimy tylko kaucję 2.300 i już ns nie ma na "starych śmieciach" aaa i po 5 latach mogę go wykupić![]()
Chwalę się, dziś Bartek zrobił pierwsze kroczki..jestem mega wzruszona.
Dziewczyny GRATULACJE!!!
Ja spadam czytać.
Papa:-)
xpatrysiax
mamusia Olusia :)
Patrysiu my z mezem mamy konflikt, ja mam Rh-, a on +. I sytuacja wyglada tak, ze praktycznie przy pierwszym dziecku nie ma zagrozenia, jedynie robi sie czesciej badania na przeciwciala Anty Rh i jesli dzieciatko dziedziczy czynnik Rh po ojcu to po porodzie podaje sie matce zastrzyk z przeciwcialami, zeby nie bylo zagrozenia dla kolejnego dzieciatka. U mnie Filip odziedziczyl czynnik Rh po mnie, wiec tego problemu nie bylo. W kazdym badz razie niech kolezanka sie nie martwi, bo przy pierwszym dzieciaczku nie ma powodow do niepokoju, a poza tym w dzisiejszych czasach konfikt serologiczny nie jest jakis strasznym problemem;-)
Dziękuję, przekażę jej. :-):-):-)
Gratulacje!!!
Dla Ciebie edee też gratulacje, super sprawa z tym mieszkaniem.
gratulacje

przepraszam kochanienkie ze tak rzadko zagladam mimo ze mam jednak tego netaale naprawde juz nie wyrabiam z Alexem...przechodzi sam siebie,przysiegam
ja nie wiem skat on ma tyyyylllle energii....i w dodatku do szczescia snu nie potrzebuje...
ale same wiecie jak jest z jego nockami wiec nie bede zamulac
przez weekend przechodzil biegunke ale juz jest okize....a po schodach zasuwa jak perszing
ale jeszcez nie chodzi...czy ktores z dzieciow juz chodza samodzielnie?
no no no niełądnie tak nas olewac:-

gratulacje
super!!!ogromne gratulacje dla Bartusia!
reklama
nikado
Zaangażowana w BB
a ja mam pytanko:które mamy latały z maluchami??bo nie wiem czy wózek to jest dla nich norma czy liczy się jako kolejny bagaż???bo przy bukowaniu nie było żadnej informacji, i nie wiem czy ma dzwonić i się pytasz czy nie ma takiej potrzeby?
a drugie, ogromna prośba, mamusie które daja mleczko BEBILON 2 czy moge was prosic na opiece o zdjęcie składu???
bo Wiki ma APTAMIL 3 niby to jakis odpowiedni, ale wolałabym sama sprawdzić, bo nie wiem czy mam robić zapas na te 4 tyg czy kupić w PL BEBILON???z góry wielkie dzięki dziewczyny[/QUOTE]
Wózek dla dziecka do 2 roku jest normą i nie trzeba go nigdzie zgłaszać. Za przewożenie wózka nic nie płacisz.
A co do mleczka to nasza Lilka tu w UK jest na Aptamilu a w Polsce popdawałam jej Bebilon i nie było problemu.
a drugie, ogromna prośba, mamusie które daja mleczko BEBILON 2 czy moge was prosic na opiece o zdjęcie składu???
bo Wiki ma APTAMIL 3 niby to jakis odpowiedni, ale wolałabym sama sprawdzić, bo nie wiem czy mam robić zapas na te 4 tyg czy kupić w PL BEBILON???z góry wielkie dzięki dziewczyny[/QUOTE]
Wózek dla dziecka do 2 roku jest normą i nie trzeba go nigdzie zgłaszać. Za przewożenie wózka nic nie płacisz.
A co do mleczka to nasza Lilka tu w UK jest na Aptamilu a w Polsce popdawałam jej Bebilon i nie było problemu.